Winter Wooferland

Partyscene Redactie | 26 december 2006
headlines

Is het een feest? Is het een nieuwjaarsreceptie? Het is veel meer, het is Wooferland indoor!

Tijdens de wintermaanden zal je niet zo snel het plan vatten om een festival te bezoeken. In je T-shirt en korte broek op een koud en vochtig veld staan is nou niet bepaald een feestje. Toch zal het gezelligste house classics festival van Nederland op zaterdag 6 januari haar eerste editie van Winter Wooferland beleven, maar dan gelukkig wel in het overdekte en warme Paradiso in Amsterdam.

Winter Wooferland
Door een laagdrempelige, ouderwetse ‘underground’ insteek heeft Wooferland na drie geslaagde edities inmiddels een enthousiaste groep liefhebbers weten te bereiken. Je vindt hier niet de standaard oud Hollandse acid line-up, maar zal het qua stijlen en tijdsbeeld een stuk breder en gevarieerder zijn. In de grote zaal zal Wanka de boel bekwaam opwarmen en daarna het roer overdragen aan niemand minder dan Per met zijn vertrouwde Beatclub en Timemachine klassiekers. Angelo zal vervolgens laten horen waarom hij een V.I.P. Club resident was en de tijd in Paradiso weer voor heel even terugdraaien. Maar de eer is aan Spider Willem om met zijn vroegere Birthday en Mushroom sounds het feest waardig af te sluiten.

In de bovenzaal zijn het de Wooferland residents Martijn, Rossi, Diablo, Basil Kaspar en Lars Johansson die de dienst uitmaken. Vaste bezoekers weten inmiddels dat deze dj’s garant staan voor degelijke sets en ook deze keer zullen ze hun reputatie ongetwijfeld waarmaken. In de basement is het aan (ex?) Partyscene columnist Ambient Daan en het duo The Sitting DJ’s om er een feestje van te maken. Zij worden daarin bijgestaan door hardcore legende Buzz Fuzz die menig bezoeker zal verbazen met een uiterst dansbare mix van disco, old school hip hop en swingbeat.

Kaarten voor Winter Wooferland kosten 15,- euro incl. daglidmaatschap en zijn via de gebruikelijke voorverkoopadressen beschikbaar.

www.wooferland.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws