Ride my Pony

Partyscene Redactie | 19 december 2006
headlines

De Flex Bar in Amsterdam is nog maar net open en nu al loopt half dj land de deur daar plat. Ook Wannabeastar en Miss B-Have, die met Pony een wekelijkse clubavond geven aldaar.

wanna be a star en miss b-havePony is een hersenspinsel van de Amsterdamse dj Wanna Be A Star. Met Pony lanceert ze een nieuw concept voor de donderdag in de Flex Bar. Het moet een ongedwongen avond worden, waarbij veel muziekstijlen aan bod zullen komen. De genres kunnen variëren van rock tot Chicago house en Ethiopische jazz, die allemaal of naadloos aaneen geregen worden of meedogenloos op elkaar inhakken. Kortom: sexy muziek met ballen, zoals ze het zelf graag zeggen. Wanna Be A Star is zelf de vaste waarde in de avond en zal wekelijks wisselende, bekende en minder bekende lokale dj’s uitnodigen, die er dezelfde muzikale visie op na houden als zij. 

Donderdag 21 december is het extra feest. Dan is het niet alleen de nieuwe editie van Pony, maar vieren dj’s Wanna Be A Star en Miss B-Have hun 10 jarig jubileum. Het draaiende en paaldansende duo is al tien jaar lang actief door het hele land en viert dat donderdag op geheel eigen wijze in de Flex Bar. Ze worden dan bijgestaan door de Melomanics, dat afgelopen maand hun eerste single uitbracht op Black Label Recordings van dj Kid Goesting. De groep vermengt synth pop met rock ’n roll en speelde afgelopen zomer ook al op festivals als 5 Days Off en Mysteryland. Kaarten voor dit feest kosten vijf euro, maar wie voor middernacht binnen is, hoeft niets te betalen.  

   

Meer info vind je op www.myspace.com/wannabeapony.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws