Ook in Utrecht houden meisjes van dj\'s

Partyscene Redactie | 18 december 2006
headlines

In Utrecht houden meisjes ook van dj's

Waar hebben we dat eerder gezien: feesten in Amsterdam die succesvol zijn en andere steden in het land aandoen. We zagen het bij onder meer Rush, Ex Pornstar, Sneakerz en Hed Kandi. OokGirls Love DJ's slaat zijn vleugels uit. En wel richting de Domstad.

Victor Coral draait zijn favoriete platenNa Amsterdam is het nu ook tijd om de Tivoli in Utrecht regelmatig te voorzien van één van de meest eclectische clubavonden van Nederland. Girls Love DJ's nodigt elke maand een flinke hoeveelheid dj's uit. Iedere DJ draait zijn of haar eigen lievelingsdansplaten. Alles gebeurt onder het mom van; 'Verras je medemens, wees origineel, elke muziekstijl mag, en zorg dat het losgaat in de zaal!' De muziekstijlen zijn grenzeloos: van house tot rock 'n roll, van hiphop tot classics, van techno naar chansons en weer terug. Tijdens korte sets van ongeveer 45 minuten laten zij horen welke platen hen geïnspireerd hebben, aan welke platen zij mooie herinneringen koesteren en welke platen zij simpelweg nooit hebben kunnen draaien, maar dat wel zouden willen.

Op vrijdag 12 januari is de Tivoli de locatie voor de tweede editie van Girls Love DJ's in Utrecht. Op deze avond kan je genieten van de favoriete platen van Victor Coral vs Philip Young (Rush, Molotov) Mr. Speak (resident van GirlsLoveDJ's en Wickedjazzsounds) St. Paul (De grote man achter Tivoli's succesvolle concept Pop-O-Matic) Melvin Reese (Resident van Super Sunday in Club Monza) en natuurlijk GirlsLoveDJ's residents Rubywax (Apenkooi, Buutvrij) en MissingLinks (Apenkooi, WickedJazzsounds).

  • GirlsLoveDJ's
  • Vrijdag 12 Januari 2007
  • Tivoli, Utrecht
  • Entree: 10,00
  • DJ's: Victor Coral vs Philip Young, Mr.Speak, St.Paul, Melvin Reese, Rubywax en MissingLinks.
  • Meer info: www.enterdexter.com www.tivoli.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws