Tiesto (mede)eigenaar van ID&T’s voormalige Cineac

Partyscene Redactie | 15 december 2006
headlines

CineacOnlangs is het voormalige paradepaardje van de vroegerehorecatak van ID&T overgenomen door de directie van The Mansion. Tiësto is ook aandeelhouder van de hotspot geworden samen met twee anderen.

Cineac was gevestigd het voormalige Planet Hollywood in de Reguliersbreestraat in Amsterdam en werd enkele jaren terug geopend. Het pand was al een tijd gesloten, en werd soms  verhuurd aan derden. Ook werd er onlangs nog een pokertoernooi georganiseerd voor het ID&T personeel en aanhang.

Het gebouw, opgebouwd uit verschillende verdiepingen en aangekleed in Moulin Rouge stijl, bestond uit een luxe restaurant, een brasserie, een cocktailbar en een nachtclub. Helaas liep het niet zoals verwacht, en samen met de andere horeca stopte ID&T ook met dit avontuur. De horecaondernemers die achter het restaurant/nachtclub The Mansion zitten, eveneens in Amsterdam, hebben het pand opgekocht. Naar verluid ook het pand erachter, in verband met eventuele toekomstige geluidsoverlast. Dit zou er dus op kunnen duiden dat het muziekgedeelte benadrukt gaat worden en dat Amsterdam binnenkort een nieuwe club rijker is.

Alhoewel Tijs Verwest aka Tiësto mede eigenaar is geworden van het pand, zal de muzikale programmering niet trance/progressive gericht zijn. Meer info volgt binnenkort.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws