Absolutely Stereo (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De jury heeft uit het recordaantal inzendingen van 120 dj mixen een fantastische winnaar gekozen: DJ ROY EL KEI.

Unaniem werd er gekozen voor de 23-jarige Roy die met zijn perfect opgebouwde en zeer strak gemixte demo cd gelijk de aandacht van de volledige jury wist te pakken. Daar waar veel inzendingen een ware hitjesparade waren, was de winnende mix de juiste combinatie van goed in het gehoor liggende platen en onbekende klappers.

De uit Zwolle afkomstige Roy El Kei staat pas een jaar of drie achter de draaitafels en is onlangs begonnen met het produceren van platen. Zijn eerste release komt naar verwachting in de loop van 2007 uit. Daarnaast volgt hij een opleiding geluidstechnicus/producer.

Op zaterdag 16 december zal de winnaar de avond in Off Corso openen met een set van twee uur, waarna Miss Monica het over zal nemen. Uiteraard niet voordat Roy El Kei zijn prijzen en een hopelijk ovationeel applaus in ontvangst heeft genomen.



Miss Monica herself zal het publiek weer vier uur lang teisteren met een warme golf van spetterende house, sfeervolle tech-house en bonkende techno. Uiteraard op een manier zoals alleen zij dat kan! Rockin da house all night long

Zoals elke maand staan behalve Miss Monica ook MC Miss Bunty en VJ Ottograph op het programma. Daarnaast is ook de crme de la crme op licht- en geluidgebied aanwezig. LJ Nanne en geluidsman Big Boy Jack zorgen maandelijks voor de aardbei op de slagroom door Off Corso te voorzien van hoge kwaliteit licht en geluid.

Ben je de vette beats in de grote zaal even zat en zoek je een momentje van relatieve rust? Haal dan een drankje bij de bar in de altijd gezellige en sfeervolle lounge van Off Corso en geniet van de relaxte, vrolijke, toegankelijke, lekkere en vooral dansbare plaatjes die Viccc & Desiray zullen draaien.

Meer info over Absolutely Stereo, een hoop fotos van de afgelopen edities kan je terugvinden op www.djmissmonica.nl


Zaterdag 16 december

Absolutely Stereo
Off Corso
Kruiskade 22 - Rotterdam

23.00 - 05.00 u.
Entree: 14,00 euro

Miss Monica [4 hr set]
Roy El Kei
Viccc
Desiray
VJ Ottograph
MC Miss Bunty

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws