Wat is je ultieme party wens?

Partyscene Redactie | 8 december 2006
headlines

Heb jij niet genoeg aan een foto plus handtekening van je (vrijgezelle) held Tiësto maar wil je met hem een beschuitje eten? Of wil je een keer draaien in Cocoon club of op de Loveparade?
Wil jij met de vrijgezelle Tiesto naar bed?
De nieuwe realityquiz My Best Friends op Veronica zoekt kandidaten die hun ultieme (party)droomwens met hun beste vrienden in vervulling willen laten gaan. Alle party-gerelateerde droomwensen zijn welkom en je kunt je vanaf vandaag aanmelden. Vriendschap is een mooi begrip. Aan de ene kant is het vanzelfsprekend omdat we er dagelijks mee geconfronteerd worden. Aan de andere kant is het vaak een onbegrijpelijk fenomeen; wat is een vriend precies en hoe ontstaan vriendschappen? In dit nieuwe programma willen de makers het onderwerp vriendschap op de kaart zetten en blootleggen. Hoe goed ken jij je vrienden?

Dus wat zouden jullie willen? Een week lang op alle VIP gastenlijsten op Ibiza de komende zomer? Een keer draaien op de Miami Winter Music Conference? De kneepjes van het produceer vak leren van Ricardo Villalobos? Meld je hier aan en wie weet!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws