Jubileum editie van The Original Warehouse Party

Partyscene Redactie | 7 december 2006
headlines

Wie nog even lekker wil housen voordat hij of zij met kerst weer de nodige pondjes aan gaan komen, moet in Haarlem zijn. Daar wordt op kerstnacht The Original Warehouse Party gehouden.

 

zkiDe Stalker, de oudste club van het land, heeft met kerstnacht al een jarenlange traditie. En sommige tradities moet je in ere houden, zo ook The Original Warehouse Party. Ook zondag 24 december zal het weer een feest van herkenning zijn in deze club. Het wordt een speciale avond, want The Original Warehouse Party bestaat op de kop af tien jaar en beleeft dus een fraaie jubileum editie. Aangezien de Stalker een van de weinige nog bestaande clubs van Nederland is die de geboorte van house bewust heeft meegemaakt, is het goed te zien dat die sfeer en beleving nog steeds leven.

The Original Warehouse Party ontstond in 1996, toen de roep om een onvervalste house avond steeds sterker werd. Een van de eerste dj’s van ons land was er toen bij en is er nu natuurlijk weer bij: dj Zki. De dj, in het echte leven René ter Horst, was resident in de Stalker vanaf het moment dat de club in 1983 de deuren openden. Inmiddels is hij opgeklommen tot een van de meest succesvolle producers van Nederland en scoorde hij samen met Dobre als The Goodmen een wereldhit met Give It Up. Ook maakt hij deel uit van Chocolate Puma en Jark Prongo. Zki zal de beste, mooiste en rauwste dansplaten van toen op de draaitafels leggen en nog een keer zorgen voor dat euforische gevoel. Hij wordt bijgestaan door dj Høkke.  

Surf voor meer info naar www.clubstalker.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws