Urbantown: thuiswedstrijd voor U-Niq

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze Urbantown wordt een thuiswedstrijd voor U-Niq, de zelfbenoemde minister-president van de verenigde straten. De Rotterdamse rapper was al een tijd in het Engels bezig, maar heeft onlangs een Nederlandstalig album uitgebracht: Rotterdam. U-Niq houdt van Rotterdam en Rotterdam houdt van U-Niq! Ook het zwart-witduo The Opposites gaat lekker met hun nieuwe hit Geen Klasse Geen Stijl (de Boxbom van deze week). Laat je niet misleiden door hun rustiger nummers: Willy & Big2 gaan met de assen door de plassen. Oew oew!

Tegenover al dit hiphopgeweld staat R&B-zanger Lloyd de Meza. Hij is de Lloyd die zingt op De Vierde Kaart van Brainpower en Schudden van Def Rhymz. Ook zong hij jarenlang bij Arnhemsgewijs. Dit jaar scoorde Lloyd nog met zijn single Mijn Diamant.

DiceCream wordt ook wel Hollands best kept secret genoemd. De talentvolle rapper zit samen met Brainpower in ADHD. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn soloalbum Je Weet Nix. DiceCream gaat van harde rap naar vloeiende funk en weer terug.

Fouradi tenslotte bestaat uit twee Marokkaanse broers die maar 1 Ding willen, en dat is dan ook de titel van hun eerste single!

De liveshows op Urban Town worden omlijst door de djs van The Partysquad, Goodfellas dj-team, dj Idriss en dj Waxfiend. Hosts zijn mc GMB en mc Fernando.

Acts/djs:
Live: U-niq,The Opposites, Lloyd de Meza, Dicecream, Fouradi
Djs: The Partysquad, Goodfellas dj-team, dj Idriss, dj Waxfiend
Hosts: mc GMB & mc Fernando (FunX)

Tickets: 15 euro
Minimumleeftijd: 18 jaar, ID verplicht
Aanvang: 0.00 uur
Zaterdag 16 december 2006
Maassilo, Maashaven ZZ 1, Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws