De wereld van The Scumfrog

Partyscene Redactie | 30 november 2006
headlines

Eerder berichtte Partyscene al dat de releaseparty van het nieuwe album van The Scumfrog zou plaatsvinden op de uiterst populaire online community Second Life, een driedimensionale virtuele wereld waar je bijna alles kan doen wat je in je normale leven ook doet. Die datum nadert nu snel.

Maar de dj heeft nu ook echt de grote mogelijkheden en voordelen ervan ontdekt en heeft nu het eiland Skyros in het leven geroepen, waar het 24 uur per dag feest is. Zijn eiland gaat op 13 december online en dan zal ook de presentatie van zijn nieuwe mix cd Mega Scum 01 plaats vinden. Het eiland is vernoemd naar het Griekse eiland Skyros, waar de dj in zijn jeugd de zomers doorbracht en waar hij achttien jaar geleden zijn carrière als dj begon. Zijn eiland moet een uitvalsbasis worden voor fans van elektronische dance muziek en het is een combinatie geworden van een game, een chat room, een medium voor streaming dj-sets en om gewoon lekker te netwerken. Middelpunt van het eiland is de club Glam Scum, die de deuren in februari opent. De club wordt een visueel en audio spektakel en moet de nieuwe standaard worden voor online clubbing.  

the scumfrog

Tijdens de releaseparty van Mega Scum 01 op 13 december wordt The Scumfrog bijgestaan door dj vrienden als DJ Rap, D:Fuse, Static Revenger en Richard Vission. Alle dj’s krijgen een avater en je kunt ze tijdens het event ontmoeten en met ze praten. Je moet je dan wel even inschrijven bij Second Life en de software downloaden. Je creëert dan een personage en wandelt zo het virtuele leven van The Scumfrog binnen. Alle bezoekers krijgen een mooie goodiebag met spullen van de dj.

Surf voor meer info naar www.thescumfrog.com en naar www.secondlife.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws