Be Yourself Music website online

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Waar vele begonnen te geloven dat Be Yourself Music een van de companies aan het worden was zonder een eigen website, maar hierbij presenteren wij met trots het tegendeel. Het heeft even mogen duren, maar tegen alle non-believers dat vanaf vandaag ook Be Yourself Music het wereldwijde web is binnengedrongen.

Over Be Yourself Music
Be Yourself Music is een record company gespecialiseerd in dance muziek. Opgericht begin 2005 zijn er al vele successen behaald nationaal en internationaal met singles als Dark Side of the Moon van Ernesto vs. Bastian, Advanced van Marcel Woods, False Light van Marco V, Time of our Lives van no. 1 dj van de wereld Paul van Dyk en het album 200V van Marco V.

Onder Be Yourself Music vallen de labels Dirty Soul Music, Big & Dirty Records, High Contrast Recordings and In Charge Records en heeft het de wereldwijde rechten van de ID&T Music catalogus.

Artiesten die verbonden zijn aan Be Yourself Music zijn o.a.: Marco V, Rank 1, Paul van Dyk (Benelux), Benjamin Bates, Kid Crme (Benelux), Marcel Woods, Jody Wisternoff, Ernesto vs. Bastian, Mijk van Dijk a.k.a. Plato, Dj Delicious (Benelux), Tom Wax, Ronald van Gelderen, Peter Rauhofer, Martijn ten Velden (Benelux), Nic Chagall en nog vele anderen.

Om meer te weten te komen, neem een kijkje op: www.beyourselfmusic.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws