Paul Elstak nodigt je uit

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Daarom nodigt Paul Elstak je uit om ook dit jaar weer samen met hem zijn verjaardag op een spetterende manier te komen vieren. Dit alles zal plaatsvinden op zaterdag 13 januari in de Outland in Rotterdam. Voor de oplettenden onder ons dat betekent dus dat Paul om klokslag 24:00 uur jarig is. Laat de champagne maar komen!

Maar natuurlijk viert Paul zijn verjaardag niet alleen, ook enkele van zijn beste vrienden en collegas zullen aanwezig zijn en met alle plezier plaatsnemen achter de draaitafels. De main zaal wordt omgedoopt tot de Hardcore en Early Rave area, waar Paul samen met Distortion, Lady Dana, Hard Creation (beter bekend als Panic en Neophyte), JDA, Partyraiser, The Viper en Nosferatu zal zorgen voor de heerlijkste klappers van toen en nu. Maar Paul heeft nog meer in petto, hij zal namelijk een 1 uur durende showcase weggeven, samen met Ruffian, Alee en Firestone en tijdens deze showcase zal alles voorbij komen waarmee Paul de tijdens zijn carrire bezig is geweest. Dat belooft dus een voortreffelijk uurtje te worden! Maar dat is nog niet alles, want tot slot zal Partyraiser zorgen voor een heerlijke ouderwetse gabberset, en de kenners weten het, dat wordt knallen!

Daarnaast is de kelder van Outland ook open, waarin flink zal worden uitgepakt op het gebied van de Earliest Rave, Oldschool en Jump. Mannen als Darkraver, Lars, Ruthless, Bass-D, Gizmo, Norman, Rob en MC Joe zullen hier voor zorgen, en dat wordt dus gegarandeerd een feest.



Daarnaast is de host van deze avond niemand minder als Pauls trouwe MC maatje, MC Ruffian.

Heb jij wel zin in een avondje vol goede muziek en gezelligheid? Dan ben je uiteraard van harte welkom op DJ Pauls Birthdayparty. Kaarten kosten slechts 15 euro en zijn inmiddels te verkrijgen bij alle bekende voorverkoopadressen van Ticketbox en de Free Record Shops. Als je geen zin hebt om naar de winkel te crossen kun je de kaarten ook online bestellen via www.ticketonline.nl.

Algemene informatie:
Zaterdag 13 januari 2007
23.00 06.00 uur
Outland, Rotterdam
Kaarten: 15,- (ex fee)
Info: www.djpaulelstak.nl

HARDCORE AND EARLY RAVE AREA
Paul Elstak // Distortion // Lady Dana // Hard Creation // JDA // Partyraiser // The Viper // Nosferatu

LIVE: Paul Elstak (Feat. Ruffian, Alee and Firestone)
1 hour showcase 1990-2006

EARLIEST RAVE, OLDSCHOOL AND JUMP AREA
Darkraver // Lars // Ruthless // Bass-D // Gizmo // Norman // Rob and MC Joe

Host: Ruffian

Jij komt toch ook?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws