D. Ramirez heeft de Looks

Partyscene Redactie | 14 november 2006
headlines

D. Ramirez is een van de heetste producers van het moment. Zijn remixen zijn ware dansvloerbommetjes en zijn eigen tracks doen daar ook niet voor onder. Op 25 november komt ie naar Rotterdam.

d. ramirezWie er een beetje bij wil horen als producer heeft wel een remix door D. Ramirez laten maken. De Brit haalde onder meer Ferry Corsten, Plump DJ’s, Roger Sanchez en natuurlijk Yeah Yeah van Bodyrox door zijn kenmerkende software heen. Zijn ster is dan ook nog steeds rijzende en de dj staat wereldwijd in de meest gerenommeerde clubs achter de draaitafels. Je kunt met zekerheid dus wel stellen dat zijn producties en remixes hem de afgelopen 12 jaar wereldwijde erkenning hebben gebracht. Rede temeer om hem daarom ook maar eens naar Nederland te halen, waar hij op zaterdag 25 november acte de présènce zal geven op LOOKS, een nieuwe clubavond in de Rotterdamse club The Thalia. 

   

Natuurlijk is D. Ramirez in goed gezelschap. Zo staat de Nederlandse dj en producer René Amesz voor de tweede keer achter de decks op LOOKS. De Rotterdammer is inmiddels ook uitgegroeid tot een internationaal succesvolle dj en brengt zijn producties onder meer uit op Slave Recordings, het label van, jawel, D. Ramirez. De avond wordt geopend door Mario Dwight en ook Leroy Styles, Nour Casablanca, Sunnery James en Ryan Marciano zullen er zijn. Heb je geen zin om na afloop naar huis te gaan? Dat hoeft misschien ook niet, want de organisatie geeft twee keer een tweepersoons kamer weg. Je kunt winnen door je simpelweg aan de dresscode te houden: High Heels en/of Bowtie (stropdas, strik of sjaaltje).

Surf voor meer info naar www.thaliarotterdam.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws