Armada @ Panama Kick Off

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf December zal Armada iedere laatste zaterdag van de maand te vinden zijn in Amsterdamse Panama met; Armada@Panama.

Deze eerste editie zal geheel in het teken staan van de jarige Armin van Buuren. Armin zal deze avond het publiek op een maar liefst 3 uur durende set trakteren.

Armada@Panama zal in de toekomst vooral gekenmerkt worden door haar maandelijks sterke headliners. Zo hebben voor de aankomende edities in 2007 jongens als; Marco V, Nick Warren, Markus Schulz, Sander van Doorn en Matthew Dekay al toegezegd.

De eerste editie staat in het teken van de verjaardag van Armin die op 26 december de big three o zal bereiken. Dit kan de door het publiek gekozen nieuwe #2 van de befaamde DJ Mag Top 100 natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.



We bieden daarom iedereen de kans om samen met Armin zijn verjaardag te vieren en om in het restaurant van de Panama gezellig een hapje mee te eten. Hiervoor zullen we een speciale partypackage beschikbaar stellen.

Armin zal de grote zaal van de Panama deze avond delen met ElSandro. Hij stond al eerder in het voorprogramma van o.a Erick Morillo, Danny Howels, Sander Kleinenberg, Sasha, Pete Tong enz. dus hij weet wat hem te doen staat

De studio zal deze avond gehost worden door Famous en gevuld zijn met de lekkere groovy sounds van Mischa Danils en DJ Franklin. Dit zijn geen onbekende van de Panama en weten iedere keer hier de avonden weer te maken.

Armada@Panama zal iedere editie weer garant staan voor spectaculaire Line Ups, lasers, visuals, extra sound en nog veel meer. Op 2e kerstdag zullen we van start gaan dus zorg dat je erbij bent!

Armada Events: Telephone: 020 4080 846 (Stijn van Gerwen)
Panama opens at 23.00
Normal Tickets: 19,75 Euro ex fee

Door tickets: 25,-

Combination dinner & party tickets: 50,-
Tickets available at www.armadamusic.com and ticketbox
Panama: Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws