Escape krijgt er een klein broertje bij

Partyscene Redactie | 30 oktober 2006
headlines

De Escape aan het Rembrandtplein in Amsterdam vierde de hele maand oktober zijn twintigjarige bestaan. Resultaat: alle zaterdagen volle bak door toedoen van sets van grote namen als Bob Sinclar, Axwell en Seamus Haji. Soms was het zo vol, dat een extra dansvloer geen overbodige luxe was. Daarom krijgt de Escape er binnenkort een broertje bij.

Escape!Sinds kort is de Ritz, gelegen naast de ingang van de Escape, ook eigendom van de langstlopende Amsterdamse club. Momenteel is het nog in gebruik als café, maar vanaf begin februari sluiten de deuren en zal de Ritz grondig onder handen worden genomen en omgetoverd worden tot Escape Café. Eind maart wordt de locatie geopend. Escape Café zal zowel zelfstandige avonden organiseren (waarbij de nadruk ligt op deep- en funky house) als bij de Escape getrokken worden op grote avonden.

Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een nieuwe ruimte: de Escape studio, boven de Escape. Deze studio wordt vooral het domein van MTV. De Escape is druk in onderhandeling met de muziekzender hierover. De bedoeling is om deze ruimte te gaan gebruiken voor interviews met allerlei grote artiesten en andere MTV-bezigheden. De interviews zullen dan live te volgen zijn in de andere Escape-locaties, zoals de club, Escape Café en de Kroon.

www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws