Full Spectrum: James Ruskin + Guy Gerber (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Als organisatie, bestaande uit een collectief van DJ's en party-organisatoren uit Utrecht, heeft Full Spectrum de afgelopen 2 jaar keer op keer van zich doen spreken met verrassende avonden vol primeurs en een scherpe visie op DJ- en producerstalenten. Hun zogezegd andere kijk op techno zorgde naast de dicht-bij-huis bolwerken Tivoli en Ekko ook al voor successtorys in onder andere 11, Patronaat, Simplon en Paradiso.

Het Blueprint label van James Ruskin bestaat dit jaar op de kop af 10 jaar. De Engelsman bestookt ons sinds die tijd met zware melodieuze en funky techno. Denk ook aan zn inmiddels klassieke albums Point 2 en Into Submission op het Tresor label waarop de specifieke Ruskin stijl goed naar voren komt. Zonder twijfel behoort hij tot de grootste DJs in de hedendaagse technoscene. Zeker omdat ie over buiten valt; te Engels voor minimal, te energiek voor downtempo en te melodieus voor het hardere werk. Eigenlijk een echte Full Spectrum DJ dus!



Primeur voor Nederland is Guy Gerber uit Tel Aviv. Sinds zijn kraker Stoppage Time uitgeroepen werd tot Ibiza anthem van 2005, gaat alles als een speer voor hem. De eerste van een serie van drie singles op Sven Vaths Cocoon label This Is Balagan overtrof meteen gemakkelijk het succes van vorig jaar. Waarschijnlijk door Guys bijzondere geluid: melodieus en eigenwijs. Met opnieuw singles op Bedrock n Cocoon kunnen we hier gerust spreken van een rijzende ster

Full Spectrums troeven Michael von L. en VJ Slof maken de avond een geheel.

James Ruskin + Guy Gerber + Michael von L. + VJ Slof
Zaterdag 4 november 2006
Grote Zaal, Effenaar, Eindhoven
Aanvang: 23.00 uur
Entree: 10,- euro ex. servicekosten

EFFENAAR
Dommelstraat 2, 5611 CK Eindhoven
040 2393666 (kassa/info)
www.effenaar.nl |[email] info@effenaar.nl[/email]

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws