Kissy Kissy Bang Bang

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Kwaliteit is waar Now&Wow naar streeft en daarom presenteren wij jullie internationale top artiest Sharam Jey; Dj, producer en labelmaker uit Keulen, Duitsland. Deze allrounder is ooit begonnen als zanger van een rockband, maar is uiteindelijk toch achter de draaitafels beland.

Zaterdag 28 oktober is aan de Now & Wow de eer om deze wereldberoemde Dj te mogen ontvangen. Sharam Jey, die tevens immens populair is in Groot-Brittanie, zal de club op haar grondvesten doen trillen met pompende electro house muziek. Sharam laat zich niet in een hokje stoppen bij het categoriseren van zijn stijl muziek. Bij het kiezen van zijn tracks let hij er namelijk niet op wat het is, maar of de tracks kwalitatief hoog genoeg zijn om het publiek enthousiast te krijgen.
Hiernaast houdt hij zich ook veelal bezig met het maken van remixes. Om even te illustreren wie er zoal op zijn lijstje van collaboraties staan, volgen hier wat grote namen in de muziek industrie: Moby, Mylo, Faithless, Faith No More, Salt N Peppa, Warren G en nog vele anderen.

For the open minded, party minded, trisexual, gayminded, bi-curious of just straight minded people, het maakt allemaal niet uit. Deze avond kan niet meer stuk!



SAT OCT 28
KISSY KISSY BANG BANG
NOW

DAVID WAGEMAKER
JOEY DANIEL
SHARAM JEY
BENNY RODRIGUES
SUPERWOW: ESCOBAR
MR WIX
CREAM
MC LYRICAL TIE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws