Club Matrixx

Partyscene Redactie | 12 oktober 2006
headlines

Het nieuwe clubseizoen is van start gegaan en de jacht lijkt geopend. Ook The Matrixx uit Nijmegen komt met een nieuwe clubavond: Club Matrixx.

Een totaal nieuw concept en geloof het maar; ècht nieuw. De manier waarop de Nijmeegse club de nieuwe avond aanprijst maakt nieuwsgierig. De uitleg overigens ook. Met Club Matrixx gaat de club het spectaculaire van professioneel basketbal mengen met de beste dance. Stel je een Amerikaanse basketbalshow voor en je weet een beetje wat je te wachten staat. Flitsende wedstrijdmomenten op grote schermen, de Magixx-pro’s, het basketball team dat door The Matrixx wordt gesponsord, die live op het podium een demonstratie komen geven en dj’s die hun meest energieke platen op de decks leggen. Club Matrixx wordt een mix tussen sport en show met een mix van electro, house, urban en club.

sidney samson

De eerste editie van Club Matrixx vindt plaats op zaterdag 28 oktober. Het feest wordt afgetrapt door Gelazer!, de dj-mc combinatie van Billy the Klit, William Shagspeare en mc Lady Bee, die garant staan voor een opzwepende show, vol humor, dance en vunzigheid. Ook Don Diablo, Hitmeister D, Sidney Samson en J-Flava komen naar Nijmegen toe. Bereidt je voor op een nacht vol cultuur, sport, muziek en nieuwe trends.

Meer info vind je op www.matrixx.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws