Jack de Marseille in het land

Partyscene Redactie | 11 oktober 2006
headlines

Jack uit Marseille

Vrijdag 27 oktober is de Fransman te bewonderen in de Rechter in Eindhoven. Hij draait samen met verschillende talenten die zichzelf zullen bewijzen.

In drie verschillende zalen zullen dj’s uit verschillende genres voor een afwisselende avond zorgen. De grote zaal staat helemaal in het teken van electro en techno. Jack’s drukke agenda en zijn fans wereldwijd geven duidelijk aan dat het een top dj is. Zijn producties worden aan de lopende band gedraaid door andere wereldtoppers en is hij vaak te gast op festivals als Dance Valley, Innercity, Extrema. In Nederland is hij in de clubs minder vaak te vinden, dus een ideale gelegenheid om Jack eens van dichtbij te bewonderen. Voor hem draait XtensionCord die iedere keer weer zorgt voor een heerlijke opbouw van de avond met zijn dikke electroplaatjes. Ook het duo Greg Sno & Liam C zijn te gast. Deze heren weten vriend en vijand te verrassen met hun aanstekelijke technosets. Beginnend bij funky tribalachtige techo en eindigend met compromisloze techno waar elke diehard fan helemaal van uit de naad zal gaan. Na Jack de Marseille zal dit duo ook de avond geheel in stijl afsluiten.

De rechtzaal vormt het toneel van de talenten Miss Deedy, Peddo en Dani-L. Miss Deedy draait inmiddels in Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, 's-Gravenzande en Zoetermeer in clubs als De Rechter, Monza, Players, Estupendo Plaza, Zebra en verschillende strandtenten langs de Nederlandse kust. Dani-L draait al enige tijd als resident bij club Noa in Leeuwarden en weet altijd te zorgen voor een supersfeer. Het meest ervaren van deze jonge lui is Peddo. Met producties voor Astrid, een Tour met Kremlin door het buitenland en als producent van verschillende housetracks weet hij wat er speelt in de scene. Het cafe zal in het teken staan van soul, funk en oldskool hiphop, met dj’s Mama’s Funky Flow.

Een avond dus met voor ieder wat wils. Meer info op www.derechter.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws