Nieuwe technoavond in Den Haag

Partyscene Redactie | 9 oktober 2006
headlines

Sinds de verhuizing van Integrate Events naar Outland in Rotterdam, is Den Haag al een tijd lang verstoken van een echt technofeest. Daar komt echter op korte termijn verandering in. De Haagse organisatie Soulmax, bekend van de house-georienteerde LOS feesten, organiseert vanaf 4 november het technofestijn Streamers in het Paard van Troje.

Streamers flyerStreamers zal door het leven gaan als een concept voor de echte technoliefhebber waar verschillende stijlen binnen het genre aan bod komen. Van minimal tot House en van techno tot electro. Als locatie is gekozen voor het Paard van Troje, die bekend staat om zijn loepzuiver geluidssysteem. Om knallend van start te gaan, zijn voor deze editie maar liefst vier van Nederland's beste technojocks, een Amsterdammer en drie Rotterdammes, uitgenodigd.

De opening wordt verzorgd door niemand minder dan Bart Skils. Deze Amsterdammer is het afgelopen jaar op organisatorische vlak goed bezig geweest. Traffic en Voltt zijn overduidelijke een aanwinst voor de vaderlandse dancescene.

Joris VoornJoris Voorn is één van de slimste jongens van de technoklas. Zijn debuutalbum Future History heeft duizenden technoharten sneller laten kloppen. De vakjury van de Dutch DJ Awards kroonde hem zelfs voor de tweede achtereenvolgende keer tot 'talent van het jaar'. Sinds kort mag de gevierde dj/producer zich meten met de internationale technotop.

Ook is publiekslieveling Benny Rodrigues aanwezig. De Rotterdammer verstaat als geen ander de kunst om funk in zijn sets te gebruiken, waarmee hij elke dansvloer vol krijgt. In korte tijd heeft Benny Rodrigues een belangrijke plek weten te veroveren in de ranglijst van Nederlandse top-dj's.

De avond wordt gecompleteerd door de live act van Secret Cinema. De Rotterdammer zal de eerste editie van Streamers verblijden met zijn kenmerkende rollende bassen en maximale techno.

  • Streamers
  • vrijdag 3 november 2006
  • 23:00 - 04:00
  • Paard van Troje, Den Haag
  • Voorverkoop: 8,50 / Deur 13,50
  • Line-up: Bart Skils, Benny Rodrigues, Joris Voorn, Secret Cinema
  • More info www.soulmax.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws