Club Silly Symphonies is jarig

Partyscene Redactie | 6 oktober 2006
headlines

Club Silly 3 jaar jong!

Deze kleine, intieme club aan de Grote Markt in Den Haag, viert deze maand haar 3-jarig bestaan. De club mag dan nog vrij jong zijn, de organisatie bestaat al veel langer dan dat.

Silly Symphonies werd in 1992 opgericht door de twee broers: Erwin Unger en Michiel Singer. Vanaf het begin al hadden zij een duidelijk doel voor ogen: het organiseren van dance feesten met een hoge kwaliteit. Door de jaren heen werden er tal van succes evenementen neergezet. Iedere Hagenees herinnert zich nog wel de strandfeesten midden jaren ’90 en de legendarische all-in wintersport vakanties in Les Deux Alpes.

Tot 2001 organiseerde Silly Symphonies eenmalige evenementen op lokaties als Nighttown, Now & Wow, Escape, ’t Paard, Nederlands Dans Theater, Nieuwe Kerk, Mecca, Tuschinski en Beurs van Berlage in Amsterdam. Dan waren er natuurlijk ook nog de grote evenementen zoals de On-avonden, Fast Forward Dance Parade en Sound/Vision festival, een combinatie tussen cultuur en dans, wat een succesvolle formule bleek te zijn. In 2003 ging een lang begeerde droom in vervulling, een eigen club/restaurant/café in het centrum van Den Haag. Silly Symphonies is door de jaren heen een onmisbaar begrip in Den Haag geworden en organiseert nog steeds stoere, sexy en vernieuwende evenementen. No, you just can’t get rid of the bastarts!

Na een drukke periode van veel verschillende clubavonden met uiteenlopende concepten keert de rust terug in de tent en wordt het op zaterdag weer bij één vast clubavond gehouden. Namelijk het oude vertrouwde Rapid Ass Movement. Op deze avond staat de muziek centraal, waarvan de stijl overigens kan verschillen van warme house tot rauwe electro tot dansbare techno!

Elke week staan er weer kwalitatief hoogstaande dj’s achter de decks en dit alles voor een zacht entree prijsje. Eens in de zoveel tijd zijn er dan R.A.M.-Specials. Op deze avonden nodigt R.A.M. een organisatie uit om de avond te hosten. Zo staat voor zaterdag 14 oktober Ex Porn Star op het programma en wordt op 21 oktober het 3 jarig bestaan gevierd. Met maar liefst 15 dj’s, waaronder Remy, Jeremaine S en Jaziah, op het programma belooft dit een muzikaal legendarische avond te worden. Kaarten voor het feest zijn te verkrijgen bij Silly’s, Puurrr, Confused, Concrete en Chill & Chat in Den Haag.

Check www.sillysymphonies.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws