Pete Tong vanaf ADE

Partyscene Redactie | 3 oktober 2006
headlines

Met zijn wereldberoemde Radio 1 show is Pete Tong een toonaangevende factor in de dancescene. In het kader van het Amsterdam Dance Event strijkt de dj met zijn show op 20 oktober neer in de Amsterdamse club Panama, vanwaar hij van 7pm tot 9pm (Engelse tijd, in Nederland zal dat dus zijn van 8pm tot 10pm) zal uitzenden.

pete tongHet is nog niet bekend wat de dj allemaal zal doen in de Nederlandse aflevering van zijn show, maar zeker is wel dat er exclusieve interviews en verschillende gast mixen te horen zullen zijn. Er wordt slechts een zeer select publiek tot het programma toegelaten. Pete zelf is er in ieder geval al erg enthousiast over. “I really like what the ADE is doing...all the different club sounds, DJs and nights buzzing around the corner from each other. Holland has given rise to some of the best known DJs and producers in the world and has made a big contribution to electronic music and club culture. We're just finalising the details now and I can’t wait to broadcast my Radio 1 show from there.”

Pete Tong kan overigens gezellig in Panama blijven, want zijn show is een opwarmertje voor de clubavond op die dag. Hij zal dan zelf ook achter de decks plaats nemen, naast niemand minder dan Danny Howells en Nick Warren. Tijdens het Amsterdam Dance Event zullen meer dan 475 dj’s in meer dan 40 clubs aantreden en de organisatie verwacht zo’n 55.000 bezoekers voor het hele evenement, waarvan 20.000 uit het buitenland. Om die mensen alvast warm te laten lopen, gaat een team van het event deze week naar het buitenland. Bij verschillende clubs zal een dj vanuit een bus draaien voor de lange wachtrijen en zullen ‘First ADE' zusters speciale hulpverlenende First ADE kits uitdelen aan voorbijgangers en feestende mensen.

Surf voor meer info ook naar www.amsterdam-dance-event.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws