Laatste Transistor

Partyscene Redactie | 28 september 2006
headlines

Transistor was jarenlang een van de meest toonaangevende technofeesten van Brabant. Het feest werd gehouden in 013 in Tilburg, maar nu is het voorbij. Op zaterdag 14 oktober wordt de laatste editie gehouden.

melonTransistor heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in het Brabantse, en met name het Tilburgse nachtleven. Resident en programmeur Noes kan zich wat dat betreft een klop op de schouder geven. Het evenement heeft in de loop der jaren heel wat grote namen uit de techno- en housescene naar Tilburg gehaald. Dj’s als Robert Hood, Adam X, Surgeon, Ben Sims, Ken Ishii, Deetron en Billy Nasty kwamen langs, maar ook live acts als Slam, Speedy J, The Youngsters en Acid Junkies traden op. Jeff Mills kwam zelfs een keer aan zonder platenkoffer, die hij kwijt geraakt was tijdens zijn vlucht, en moest noodgedwongen draaien met de platen van Noes.  

Maar er mag nu gegrepen worden naar de zakdoeken, want de laatste editie van Transistor komt er aan. Voor deze finale is gekozen voor louter Nederlandse namen. Zo zal Benny Rodrigues Transistor naar een waardig eind draaien, maar komt ook de Amsterdamse dj Melon langs met zijn  zwiele doephouse. Vanzelfsprekend wordt de avond weer gehost door Noes. De Bat Cave is het domein van Pure DJ.com, een internetradiostation. Voor wie er snel bij is, is er nog een verrassing. De eerste vijftig bezoekers krijgen namelijk een unieke cd, met dj-sets die zijn opgenomen tijdens eerder edities van Transistor. De zaal gaat om 23.00 uur open en kaarten kosten slechts 7,50 euro exclusief fee.

Meer info vind je ook op www.013web.nl.

Partyscene mag 3x2 gastenlijstplaatsen weggeven voor dit feest. Winnen doe je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws