Chaos Theory

Partyscene Redactie | 31 augustus 2006
headlines

Veel harder dan op The Chaos Theory ga je het wat techno betreft niet krijgen. De locatie van het feest blijft nog even geheim, maar zeker is dat er daar, het is ergens in de randstad, een kleine aardverschuiving zal gaan plaats vinden op 14 oktober. De vijfde editie van The Chaos Theory staat in dienst van houthakker Frank Kvitta. De loeiharde technokid wordt 25 en viert dat op The Chaos Theory met beukende en spijkerharde beats, zodat het niemand zal ontgaan. De dj stond in januari ook al op dit feest en dat is blijkbaar goed bevallen. En Frank komt natuurlijk niet alleen. De avond voor The Chaos Theory viert hij zijn verjaardag al in Frankfurt, met een knallende line-up en nagenoeg die volledige line-up is de 14e ook in Nederland te bewonderen. Frank neemt de volgende dj’s mee:

Area 1 – Crazy freaking sounds
Frank Kvitta - Pet Duo - DJ Bold - ViperXXL - Arkus P. - Robert Natus - Kaoz - Mario Ranieri -Leo Laker - Mo Franco

Area 2 - Banging and Hardtech
Luna - DJ Agent - Misa Salacova - Spark Taberner - DJ Minupren - Brachiale Musikgestalter -Ben Santo - Alex Kvitta vs Tommy Fusion - Patrick DSP - Daniel Gloomy - DJ Riot

Area 3 – Easy techy tunes
Eazy - Gregor Kempf - Oliver de Monty - Sven Stark - Klangbar Duo - Michael Kosiol - Peter Kosiol - Olli the Cook

Niet alleen viert Frank Kvitta zijn verjaardag, maar The Chaos Theory nadert ook het eenjarig bestaan. De organisatie houdt de locatie tot 1 oktober nog even geheim, maar laat al wel weten een toplocatie voor het feest gevonden te hebben. De kaartverkoop is inmiddels wel begonnen en nee, ook op je kaartje staat de locatie nog niet vermeld. Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de deur. Het feest begint om 22.00 uur en dendert door tot 07.00 uur.

Surf ook naar www.frank-kvitta.net.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws