Zalinaz

Partyscene Redactie | 24 augustus 2006
headlines

Club Zalinaz ligt op tien minuten rijden van het centrum van Breda, langs de A58 Breda/Etten Leur. Niet alleen makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, maar ook vanuit de stad zelf. De locatie zelf is stijlvol ingericht, met twee verdiepingen, waar maar liefst 1500 feestende mensen uit hun dak kunnen gaan. Het muzikale aanbod beslaat een breed deel van de elektronische muziek. Zalinaz krijgt een aantal vaste avonden, altijd goed voor de continuïteit. Er komen zoals gezegd verschillende genres aan bod, die elk een eigen zaterdag krijgen. De stijlen lopen uiteen van funky techno, tot rauwe electro, soulvolle house en urban. Dj’s uit binnen- en buitenland worden naar Breda gehaald om er hun vetste platen te komen draaien.

De eerste zaterdag van de maand heet WiLD! Het wordt een avond waarbij volgens de organisatie alles kan. Muzikaal gezien komen alle stijlen van Zalinaz dan samen en een goed stukje entertainment staat dan hoog in het vaandel. WiLD! is tevens de openingsavond van de club, op zaterdag 2 september, en de Nederlandse latin dj D-Rashid zal samen met percussionist Andrei Russo voor verhitte taferelen zorgen. Ook Hitmeister D is die avond van de partij.

De tweede zaterdag van de maand heet Technision en staat in het teken van de rauwere dance. Verwacht hier diepe underground beats, van stuwende techno tot klikkende minimal. Bart Skils, René Amesz en Darko Esser nemen de eerste editie voor hun rekening. Soulshine is de derde zaterdag van de maand, waarbij dirty house en sleazy electro geprogrammeerd staan. De eerste keer is het op zaterdag 16 september en artiesten als Sidney Samson en Leroy Styles zullen er de scepter zwaaien. De vierde en laatste zaterdag is gedoopt tot Suburban en met een mix van latin en andere exotische genres zullen Melly Mel, Jermaine S en Goodgrip je opwarmen. Genoeg te doen dus voor iedereen.

Surf voor meer info ook naar www.zalinaz.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws