Hed Kandi

Partyscene Redactie | 29 augustus 2006
headlines

Het is alweer vier jaar geleden dat dj Mike van Loon de Hed Kandi feesten van Mark Doyle als eerste naar Amsterdam haalde. Beiden maken alweer een tijdje geen deel meer uit van het concept, want ze hebben Hed Kandi verlaten om hun eigen Tokyo Project op te richten en daar feesten mee te geven en muziek uit te brengen. Maar de naam Hed Kandi, en daarmee dus ook de feesten, is wel blijven bestaan en de organisatie streek van tijd tot tijd weer neer in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. In vier jaar tijd konden Nederlandse clubbers maar liefst 25 keer naar een feest van Hed Kandi, dat zich daarmee een eigen plaatsje in onze uitgaansscene heeft veroverd.

De allereerste editie van Hed Kandi vond plaats in Hotel Arena in Amsterdam en het is niet meer dan logisch dat het aanstaande jubileum daar ook plaats vindt. Hed Kandi oudgediende Paul Wilkins komt er speciaal voor naar Amsterdam, om met zijn vocal house en twisted disco de boel op stelten te zetten. Hij wordt bijgestaan door artiesten als Tom de Neef, Steven Quarre en mc Lex Empress. Verwacht dus veel goede house, live-acts, mooie decoratie en natuurlijk de nodige verrassingen. De kleine zaal is het domein van Vonk, met dj’s als Born To Funk en Ricky Rivaro. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop en 22,50 euro aan de deur.

Omdat niet alleen Mike van Loon met Mark Doyle mee ging naar diens nieuwe label Tokyo Project, maar de helft van de werknemers van Hed Kandi, waaronder de tekenaar, die met zijn illustraties voor het overbekende artwork zorgde, introduceert Hed Kandi deze maand ook de nieuwe huisstijl. ‘We felt it was time to move the brand forward. The original art style served Hed Kandi extremely well for six years and became synonymous with the brand. However, like all good brands, we need to evolve to remain innovative and refreshing. Also this change will make us much harder to copy, which is a problem when a brand is as influential as Hed Kandi has become. The frist cover image comes from London-based French illustrator ArnO,”aldus Hed Kandi.

Check ook www.hedkandi.com voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws