Bold 1 jaar

Partyscene Redactie | 30 augustus 2006
headlines

boldBOLD, de tweemaandelijkse clubavond van Chemistry, is begonnen als een initiatief dat zich afzet tegen de reguliere feesten, waar steeds weer dezelfde dj’s hetzelfde komen doen. Daarbij worden grote, vernieuwende namen, afgezet tegen nieuwe talenten en waar een spannende mix van electro, house, minimal en disco centraal staat. De organisatie werd voor de moeite beloond met een nominatie voor de Nachtkracht prijs van Amsterdam.

En voor het eenjarig bestaan is er weer gezorgd voor een dikke line-up. Hoofdgast is het Duitse dj-duo M.A.N.D.Y. Hun hit Body Language deed de dansvloeren vorig jaar op hun grondvesten schudden en bracht de twee wereldroem. Philip Jung en Patrick Bodmer zijn tevens de mannen achter het toonaangevende Berlijnse Get Physical label. In 2004 brachten ze het eerste compilatie album Get Physical uit, waarna de sound zich als een olievlek verspreidde. Verwacht energieke beats en meeslepende grooves tijdens hun dj-set. Het festijn wordt verder opgeluisterd door Benny Rodrigues en Eric de Man, die ook als geen ander weten hoe ze een zaal moeten laten rocken.

De kleine zaal van Panama is zoals altijd het domein van Chemistry man van het eerste uur, Marcello. Vj Micha Klein zorgt voor bijpassende beelden. En natuurlijk blijft het hier niet bij. “Aankomend jaar kun je weer rekenen op spetterende feesten met verassende namen en natuurlijk nieuwe talent,” aldus Arjan Jager, de man achter BOLD.

Meer info vind je op www.chemistry.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws