Loco Dice in 11

Partyscene Redactie | 28 juli 2006
headlines

Loco DiceLoco Dice tekende recentelijk EP's bij Richie Hawtin's M-nus, Sven Vath's Cocoon en Josh Wink's Ovum en hij mixte de laaste Green & Blue CD met Ricardo Villalobos. Daarnaast gaf het toonaangevende Engelse tijdschrift Mixmag hem het stempel "DJ van de toekomst" en zo kon hij meteen de een nieuwe Mixmag CD mixen om zich voor te stellen aan de grote Engelse dancemarkt. Tevens is hij resident van de waanzinnige Circo Loco avonden bij DC10 op Ibiza en heeft hij een druk tourschema langs de bekendste clubs ter wereld als Cocoon, Berghain en Fabric.

Verder zal Robert Babicz aka Rob Acid zijn debuut optreden maken in de 11. Robert Babicz en leverde met Battlestar in 2005 een van de meest gedraaide klappers af en zijn staat van dienst is al ruim over de 100 (!) releases. Zo released hij op het Audiomatique label van Steve Bug en Michael Mayer's K2 records. Zijn energieke live set bestaat uit goed gelaagde sounds die gedurende de set tot een grote climax werken. Daarnaast zal Technootjes resident Delano zijn kunsten komen vertonen. Technootjes heeft een hoge naam vast te houden als het om kwaliteit gaat, zo organiseren ze al bijna vijf jaar hun vaste avond in het Groningse Simplon en hebben ze een grote schare fans opgebouwd met hun eigentijdse muziekkeuze.

Na de openingsset van Bart Skils zal de Amsterdamse live-formatie Le Clic voor het eerst op het podium staan in de 11.

  • 22.30- 0.15 Bart Skils (live)
  • 0.15-1.00 Le Clic
  • 1.00-2.15 Delano
  • 2.15-3.00 Robert Babicz (live)
  • 3.00- 6.00 Loco Dice

Meer informatie is te vinden op www.staticnights.com of www.ilove11.nl

Loco Dice miste overigens vorige maand zijn late avondvlucht. Vele bezoekers baalden hier uiteraard erg van. Maar in tegenstelling tot bij concerten is in Nederland bij clubavonden een restitutie van je entreegeld niet gebruikelijk bij een ‘no show’. Waarom niet eigenlijk? De dance scene is toch professioneel in ons land? Daarom onze stelling: Bij een no show van een dj dien je je geld terug te kunnen krijgen. Dit geldt dan niet voor festivals waar je de keuze hebt uit zeer veel dj's, maar alleen voor clubavonden waar de (buitenlande) dj de headliner is. Men dient de keuze te krijgen: of naar binnen gaan en een lagere entree betalen/deel van je ticket geld terugkrijgen of je volledige geld terugkrijgen als je niet meer naar de clubavond wilt. Stem in de poll en discussieer hieronder verder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws