Dance Valley Backstage: deel 3

Partyscene Redactie | 18 juli 2006
headlines

Dance Valley 2006

Raymundo, hoe ben je op Dance Valley terecht gekomen?

Naast dat het mijn eerste keer is dat ik hier draai, heb ik het meteen getroffen, want ik mag vandaag (vrijdag red.) maar liefst drie keer achter de decks plaats nemen. Via m’n boekingsburo Bardot ben ik terecht gekomen bij de Red Bull Art Break, m’n set bij de Entrance is via ziejelater.nl gegaan en het draaien vanuit de TMF auto heb ik zelf via via geregeld.

RaymundoJe hebt net bij de ingang gedraaid, hoe ging dat?

Top! Ik draaide een afwisselende combi van lekkere house en classics, en de reacties waren erg goed, mensen stonden dansend in de rij haha! En ook bij de Red Bull outdoor stage net ging het helemaal los!

Waar draai je nog meer deze zomer?

Onder andere op Mysteryland (GirlsLoveDJ’s area red.), drie uur lang op het Loveland festival, back to back met m’n maatje Frederik Abas, elke zaterdag op Frame Busters @ Escape, en ik ben resident bij de Republiek. Ben ook nog enkele keren bij Bloomingdale geboekt, en draai ook nog op de MM2S party in El Divino op Ibiza. Het wordt een hete lange zomer dus!

Waar hou je je verder mee bezig?

Ik verzorg de programmering van Frame Busters, in de Amsterdamse Escape. En aangezien Escape dit jaar maar liefst 20 jaar bestaat pakken we groots uit in oktober. Ik heb o.a. Axwell, Bob Sinclar en Roog & Erick E al geboekt, en tijdens het Amsterdam Dance Event komen hoogstwaarschijnlijk Joey Negro en Seamus Haji langs. Erg blij mee dus!

Meer info over Raymundo vind je op zijn site: www.djraymundo.com

Ook kwamen we Jesse Voorn tegen die net klaar was met zijn set.

Waar kunnen de mensen je van kennen?

Ik draai op dit moment veel door het hele land. Maar verder van feesten als Motion, Dilemma, Westerparcs, Profiles en van festivals als Freefunk, Just Jamm Outdoor en Free Your Mind.Jesse Voorn

Hoe is eerste keer Dance Valley je bevallen?

Het is natuurlijk te gek om op Dance Valley te mogen draaien en het beviel erg goed. Ik stond op de Entrance en had in ieder geval een flink publiek! Stonden een hoop mensen voor de ingang te wachten tot ze naar binnen mochten. Maar het weer was prima, lekkere tunes en een koel windje, dan gaat het wel goed.

Waar kunnen de mensen je deze zomer nog tegenkomen?

Op Save Me at the Beach, Rockit Open Air, Solar Festival, Fast Forward Dance Parade, in Club Silly en Off Corso.

Wat was jouw hoogtepunt op Dance Valley?

Dat ik er zelf gestaan heb. Verder vond ik Afrika Bambaataa, Sebastien Legér, Hugg & Pepp en Sharam Jey erg goed.

Volgend jaar weer?

Als het aan mij ligt wel ja. Ik hoop dat UDC er ook zo over denkt.

Waar ben je nog meer mee bezig?

Ik ben ook druk aan het produceren. Ik heb wat eerste tracks af en ben ze aan het testen op de dansvloer. Ministry Of Beats op 3FM heeft m’n nummer Way Too Far al opgepikt. Het voelt te gek om ook eigen dingen te kunnen draaien!

Meer info over Jesse op www.jessevoorn.com

En last, but not least, kwamen wij ook nog Philip Young tegen voor een aantal korte vragen.

Waar kunnen de mensen je van kennen?

Van mijn residenties bij Sappig (Elke 3e vrijdag vd Maand in Panama) en Molotov (Elke 2e zaterdag vd maand in hotel Arena), Sneakerz, Republiek en El Divino Ibiza en ik ben vast nog wel iets vergeten te noemen.

Hoe is eerste keer Dance Valley je bevallen?

Heel erg goed, had verwacht dat het toch echt een chill area zou zijn, maar Red Bull heeft er een geweldige stage van gemaakt en supergoed geluid neergezet, mijn complimenten!En aangezien het een open stage is en de hitte aanzienlijk is was, was het laatste deel van mijn set voor zeker duizend man

Waar kunnen de mensen je deze zomer nog tegenkomen?

Natuurlijk al mijn residenties, en in augustus en september op Ibiza in El Divino. In de GLDJ's tent tijdens Mysteryland en ik zou de Republiek feesten in de gaten houden want dat zijn de beste zomerfeesten van het jaar, believe me!

Wat was jouw hoogtepunt op Dance Valley?

Naast natuurlijk mijn optreden waar ik geweldig van genoten heb was Danny Tenaglia toch wel het hoogtepunt van de dag, hij had misschien niet zijn beste set allertijden maar een dj die zo'n sfeer kan neerzetten en mensen 6 uur lang boeit vind ik uitzonderlijk...

Volgend jaar weer?

Zeker!!!! Hoop weer zo'n goede stage te kunnen betreden, dus hou mij de gaten!!!

Meer info over Philip op www.philipyoungmusic.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws