Gespot: dom blondje

Partyscene Redactie | 15 juli 2006
headlines

dvbannerTekst en foto: Martin Huydink

Met nog minder dan een kwartiertje te gaan voor hun gezamenlijke optreden in de Hard Area arriveren Lisa Lashes en Anne Savage op Dance Valley. Ondanks dat beide Hard House dames toch regelmatig op Nederlandse bodem gedraaid hebben kunnen zij hier rustig het terrein rondlopen zonder bedolven te worden onder de fans. Dat is in het Verenigd Koninkrijk en Ibiza wel anders. “Ja, daar wil het er wel eens hectisch aan toe en zijn er fans die je werkelijk op alle feesten ziet en speciaal voor jou komen, wat natuurlijk een grote eer is” glimlacht Anne Savage. Onderweg naar de tent waar op dat moment JP aan het afronden is, maakt het duo snel nog even een korte tussenstop bij de bar en geeft Anne een kleine update over haar reilen en zijlen de laatste tijd.

“Ik ben de afgelopen tijd weer in de studio bezig geweest met nieuwe tracks die iets rustiger zijn dan de sound van de laatste jaren maar nog steeds stevig genoemd kunnen worden. Zo is er mijn eigen productie onder de naam “The Do” op JOOF (John OO Flemming’s label) en een track in samenwerking met de Nederlandse producer Marzz uit op Detox met de titel “The Unknown”. Ook heb ik sinds kort een eigen radioshow woensdag ‘s avonds op Ministry Of Sound Radio.”

In hoeverre ben je nog een echte Hard House dj of is dat nu eenmaal een label wat je opgeplakt krijgt?annesavage&lisalashes

“Ik denk dat echte Hard House zoals vroeger niet meer bestaat. De oude Hard House dj’s zoals ik draaien een mix van hardere trance en UK techno maar laten zich ook inspireren door wat er aan hardere house nummers uitkomt wereldwijd gezien. Persoonlijk ben ik ook bezig met andere stijlen onder de naam Dumb Blonde. Dumb Blonde is een alter ego met een niet vast staande sound waaronder ik kan doen wat ik wil. Voorlopig is het vooral breaks waar ik me mee bezig heb gehouden waarbij ik samen heb gewerkt met de producer Coburn. Die tracks worden volop gedraaid door dj’s als Sasha, Digweed, Timo Maas, Lee Coombs en Rennie Pilgrim. Ook heb een Dumb Blonde mix voor Carl Cox’s Global show mogen doen en de reacties daarop waren fantastisch. Het is gewoon leuk om andere dingen te doen en te merken dat er een publiek voor is die het te gek vindt.” “Maar hier op Dance Valley wordt het gewoon ouderwets knallen samen met Lisa hoor, daar komen de mensen immers voor.”

En het kan gezegd worden ze hield woord.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws