Werfpop

Partyscene Redactie | 6 juli 2006
headlines

Op 16 juli zal werfpop weer gaan plaats vinden. Tijdens dit festival zal het weer een super dag worden in Leidse Hout, in Leiden.

WerfpopHeel veel verschillende bands zullen er spelen tijdens Werfpop in Leiden. Tijdens de Werfpop Voorronde op zaterdag 17 juni in het LVC heeft een deskundige jury de jonge band Katwijkse band The Dead Rudolfs aangewezen om op zondag 16 juli a.s Werfpop te openen.

Naast de al eerder aangekondigde acts Postman, Wipneus & Pim, de metalsensatie Textures, Excelsior-band GEM en de Noordwijkse The Heights zijn ook de laatste namen bekend.

Liefhebbers van goede wereldmuziek komen aan hun trekken bij de Antwerpse band Think Of One Presents Tráfico. Onlangs wonnen ze nog de prestigieuze BBC Boundary Crossing Award for World Music en wonnen van o.a. van Manu Chao, voor wie ze in 2002 nog het voorprogramma verzorgden. Ook uit België komt de punkband Nailpin.

Ook de Haagse band Seven zal tijdens het festival zijn kunsten laten zien. Kortom het wordt weer hartstikke gezellig. Kijk voor meer info op www.werfpop.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws