Sasha vs Sander

Partyscene Redactie | 30 juni 2006
headlines

Sander Kleinenberg

Op Koninginnedag liet Sasha nog verstek gaan wegens ziekte. Sander verving hem toen. En de afgelopen tijd ging het juist weer niet zo goed met Sander, die duidelijk oververmoeid was. Maar morgen is hij weer present, en wel op Sensation White in de Arena.

Op zaterdag juli zijn ze dus samen in Panama te vinden. Alexander Coe, beter bekend als Sasha, geboren in Wales maar woonachtig in Manchester wordt wereldwijd gezien als een fenomeen. Mede dankzij samenwerking met o.a. zijn Engelse collega John Digweed, waarmee hij in zijn carrière diverse mix albums heeft opgenomen, en andere grootheden als James Holden en Junkie XL, genoot Sasha al snel internationale erkenning. Ook zijn eerste clubhit ‘Higher Ground’ en zijn optredens in de wereldberoemde club ‘Renaissance’ heeft eraan bijgedragen dat Sasha al snel op de wereldwijde kaart stond.

Sander Kleinenberg vervolgens, is één van de meest succesvolle dj’s uit Nederland die momenteel de hele wereld over gaat en daarbij overal volledig volle zalen trekt. Met een Dance Star Award op zak voor zijn remix van Justin Timberlake, zijn hitsingle ‘The Fruit’ en remixes voor o.a. Kane en Usher is Sander gegroeid tot een wereldster van formaat. This is… is het nieuwe concept van Sander Kleinenberg en op deze dag vindt de aftrap plaats voor de Amsterdamse residentie in Panama.

Jan Boom en El Sandro zullen hun kunsten achter de draaitafels in de studio vertonen.

Kaarten zijn te koop / te reserveren bij AUB ticketshop (0900 0191), www.aub.nl en bij Beep! www.beep.nl Voor meer informatie kijk op www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws