Seven

Partyscene Redactie | 26 juni 2006
headlines

SEVEN is een nieuwe Haagse Band. Begin juli komen deze heren uit met hun eerste singel “Walk on Water”. Weer een veelbelovende band, uit de Hofstad.

Deze Haagse band bestaat uit 5 leden, Seb van den Berg (zang), Paul Jan Bakker (gitaar), Nils Zuiderhoek (gitaar), Bas de Groot (basgitaar) en Oscar Kraal (drums).

SevenSEVEN is opgestart door honger naar en liefde voor rock´n roll, extreme-sports, spelen in een (h)echte band en de overtuiging dat het moment daar was. Vanuit hun studio de Green Room in Scheveningen werkt Seven sinds de zomer van 2003 aan hun eerste album ‘Seven’, dat in augustus uit zal komen. En nu is het moment daar, de cirkel is rond en supersterk, de 5 bandleden staan klaar als een hechte groep om de hemel te bestormen.

Waarom SEVEN als ze maar met zijn vijven zijn? In eerste instantie is voor deze naam gekozen, omdat het zo lekker klinkt, maar er waren heel veel voortekenen om de band zo te noemen. Zo werd gitarist Paul Jan op hun eerste afspraak gebeld door zijn vrouw met het grote nieuws dat ze zwanger was en ja hoor, het kind werd op 7 oktober geboren. Toeval? Zo waren er nog meer dingen die het voor hun zeker maakte dat SEVEN de perfecte naam was.

Op het moment gaat het erg goed met de band. Tijdens Lowlands, waar SEVEN onder andere zal spelen, krijgen ze de Essent Award uitgereikt. De Essent Award is een Award voor jonge en veelbelovende artiesten. En natuurlijk komt hun eerste singel bijna uit. Een stijgende lijn voor Seven.

Wil je meer weten over de bandleden, hun geschiedenis en waar hun volgende Gig is? Kijk dan op www.sevenmusic.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws