Minimal Eindhoven in de Effenaar

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zoals hun naam al aangeeft zullen vanavond de minimal techno beats uit de speakers van de Effenaar knallen.

Headliner vanavond is Dylan Hermelijn aka 2000 and One. Hij is een van de absolute grondleggers van de Nederlandse techno. Zijn eerste release verscheen in 1989 en zijn eerste label richtte hij op in 1993. Met enkele licenties op zijn werk van onder andere Sven Vath, Luciano en Richie Hawtin bewijst hij zijn muzikale talent voor universele techno. Als labelbaas van 100% Pure, Intacto en Remote Area laat Dylan tevens zien dat hij een van de drijvende krachten is achter de wederopstand van de Nederlandse techno.

Sander Baan, medeoprichter van het steeds harder groeiende Haagse label Phonocult en partyorganisatie onder dezelfde naam. Sander had eerdere residenties in onder andere de Harpun Club in Dusseldorf en de Sillys in Den Haag, en huidige residenties in Club Poema in Utrecht en natuurlijk op zijn eigen Phonocult avonden. Deze dj zal vanavond een zeer dansbare set neerzetten waarbij de voetjes zeker van de vloer zullen gaan.



Solid as a rock! Zo valt Makcim te omschrijven. Minimal Eindhovense rus in Amsterdam. Platen, Platen en nog eens Platen. Met optredens het afgelopen jaar op Lowlands, Awakenings, Innercity en aankomende optredens dit jaar op Dance Valley, Mystery Land en wellicht nog meer is een doorbraak zeker niet uit de hoogte. Ga hem dan ook zeker checken vanavond!

Schlumber gaat live. Na enkele jaren van verdieping in de hedendaagse software zal dit Minimal Eindhovens Hyper Intellect zijn eigen creaties voor het eerst publiekelijk ten gehore brengen.

Gijs & Piet aka. Minidell & EL-P. Gaan vanavond samen gezellig platen draaien ter aangelegenheid van hun verjaardag. Vanzelfsprekend zal de foyer vanavond een goede plek zijn om onderuit te zakken of juist niet. In ieder geval een zeer aangenaam alternatief voor oververmoeide of praatgrage feestneuzen.

Minimal Eindhoven:
2000 and one (LIVE) + Sander Baan + Makcim + Schulmber (LIVE) + Minidell v.s. EL-P
Vr 23/06/06 | Effenaar, Eindhoven | Aanvang: 23.00 uur | Entree 6 |

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws