Rising Stars Support your local heroes!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Maar hoe zit het met de ontwikkeling van ons eigen Nederlands talent? Dit dreigt door deze overvloed aan buitenlandse sterren nauwelijks de kans te krijgen om zich in de kijker te spelen.

Gelukkig steken er steeds meer concepten de kop op om muzikale creativiteit te bevorderen. Ook club Poema steekt graag een handje in het vuur voor de opkomende plaatjesdraaier of producer. Na een ubergezellige eerste editie van Rising Stars met opkomende mannen als Boex, Dia.chro.na, de heren van Unitec en Poemas eigen Pinxt gaan we zaterdag 22 juli voor deel twee. Ook deze keer weer een keur aan opkomende talenten: Michael von L., Jason Shae vs Kouam Djoko, Tribbezz en E-Rhythm bemannen de DJ booth deze avond.

Michael von L. mag rustig ht talent van Haarlem genoemd worden. Bijna wekelijks zet hij clubs als het Patronaat en de Stalker op zijn kop met zijn unieke mix van house, breakbeat, progressive, techno, minimal en electro. Waar veel artiesten zich richten op n stijl, gaat de heer Von L. voor een breed scala aan house-stijlen.
Michael stond al op flyers met grootheden als Karotte, Umek, Dave Clarke, Joris Voorn en Dave Angel. Ook buiten Haarlem wordt hij inmiddels opgemerkt, getuige gigs in de Toren van Babel in Utrecht en zelfs de 11 in Amsterdam. Ook onder zijn alias Ille Bitch doet Michael van zich spreken: samen met maatje De Man Zonder Schaduw tovert hij iedere after om tot ouderwetse rave-partij!

Live-act Jason & the Argonauts bestookt Nederland al ruim een jaar met energieke en opzwepende optredens. Dat dit viertal nog meer in hun mars heeft dan produceren en performen, bewijzen Jason Shae en Kouam Djoko.
Jason stond als DJ al op Integrate in Rotterdam, en warmde de Poema in no-time op voor Misstress Barbara. Deze avond gaat hij back-to-back met zijn exotisch ogende maatje en gezelligheidsdier Kouam Djoko. Opzwepende minimale beats en een vermakelijk schouwspel zijn hoogstwaarschijnlijk het resultaat

Tribbezz is een heuse local hero: deze muziekfreak uit Nieuwegein draaide werkelijk al in elke club en donker hol in Utrecht en omstreken, behalve in de Poema. Hoog tijd dus dat hij de crowd in de Drieharingstraat eens flink het vuur aan de schenen legt!

Net als Tribbezz is E-Rhythm resident van n van Neerlands meest succesvolle hardtechno-concepten: Innovate. Erik weet zich verzekerd van een grote schare trouwe volgelingen, zodat overal waar hij zijn plaatjes oplegt het dak er af gaat.

Kortom: je buurjongen heeft het 22 juli voor het zeggen in de Poema!
Support your local heroes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws