Save me at the beach

Partyscene Redactie | 19 juli 2006
headlines

Monkey Business organiseert zaterdag 22 juli bij Woodstock 69 een feest. Niet zomaar een feest, maar een feest, met als doel de Orang Oetan redden.

Stichting Monkey Busisness is een organisatie die het uitsterven van de Orang Oetan wil voorkomen en zijn natuurlijke leefomgeving, het tropische regenwoud, wil beschermen. De Orang Oetan wordt namelijk met uitsterven bedreigd en komt nu nog alleen voor op Borneo en Sumatra.

Save meOp 22 juli zal er bij Woodstock een feest worden gegeven, geheel in het teken van de Orang Oetan. De ambassadeur van Monkey Business is niemand minder dan Chris Zegers en die zal uiteraard op het feest aanwezig zijn, samen met zijn band Hudson Five. Zij zullen het startschot geven van SAVE ME AT THE BEACH. Verder zullen er ook een heleboel bekende DJ’s aanwezig zijn, zoals Roog, Laidback Luke en Brain S. Terwijl iedereen lekker uit zijn dak aan het gaan is, zijn er ook sexy gogo-dancers en vuurdancers aanwezig. Het beloofd een onvergetelijke beachparty te worden.

Behalve feesten, is er nog veel meer te doen. Zo begint de dag met kitesurfen, vliegeren, volleybal en lekkere massages.

Monkey Business geeft al drie jaar dergelijke feesten. Op deze gezellige en bijzondere manier maken ze jongeren ervan bewust hoe ernstig de situatie van de bedreigde Orang Oetan en het verdwijnen van de tropische regenwouden is.

Wil jij ook deel zijn van dit feest voor een goeddoel? Kijk dan voor meer info en kaartverkoop op www.saveme.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws