Strandtent van de week: Woodstock ‘69

Partyscene Redactie | 13 juni 2006
headlines

Al 12,5 jaar geleden ontstaan uit een paar oude containers en twee enthousiastelingen. Woodstock ’69 is één van de bekendste strandtenten van Bloemendaal, een plek waar je jezelf kunt zijn.

Toen Woodstock ’69 werd opgericht was er duidelijk een behoefte aan een plek waar iedereen zichzelf kon zijn. Een plek waar het niet draait om wie de grootste en duurste zonnebril opheeft.

Kortom een plek waar echt geleefd kan worden en waar het niet uitmaakt wie je bent. Bij Woodstock ‘69 is het allemaal lekker no-nonsense en dit is dan ook voor velen een begrip in de strandcultuur.

Behalve dat de sfeer als strandtent hier super is, is de kaart ook niet mis. Het restaurant en de keuken zijn dit jaar in een nieuw jasje gestoken zowel buiten als binnen.

WoodstockDit jaar zal de Foodstock keuken zich vooral richten op de Oosterse keuken (Arabisch) lekkere oosterse gerechten en heerlijke geroosterd vlees van de enorme BBQ grill.    

En natuurlijk zijn ze bij Woodstock ook niet vies van een leuk feestje. Ook het komende weekend kun je hier weer genieten van verschillende feesten en gezellige avonden. Zo kun je aanstaande vrijdag kijken naar de voetbal wedstrijd Nederland – Ivoorkust en kun je hier iedere donderdag avond gratis feesten tijdens de Thursday Monkeys.

Wil je meer weten over Woodstock en de feesten? Kijk dan op www.woodstock69.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws