Benny & Guests The Final (solo) Edition (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ruim 2 jaar heeft Benny met veel plezier vele nationale en internationale gasten mogen ontvangen, gasten die menig platenliefhebbers wel zouden moeten kennen. We noemen een: Rob Mello (Classic Music), Djulz (Ovum/2020Vision), Petter (Border Community), Deetron (Musicman), Fabrice Lig (Kanzleramt/F-Com), Marino Berardi (Wallys Groove World), Tom Pooks (Intec/Ovum/Kompakt), Rulers of the Deep (NRK, Stealth) maar ook de nederlandse garde mogen we niet vergeten, Darko Esser, Edwin Bazen, Warren Fellow en velen anderen opkomende talenten en helden hebben Benny & Guests tot een enorm succes gemaakt in deze intieme gezellige topclub.

Met de gigantisch drukke zomer op komst (vele festivals + residentie in Ibiza) heeft Benny Rodrigues besloten om Benny & Guests de koelkast in te doen om na de zomer met een nieuwe frisse avond op de proppen te komen, deze nieuwe maandelijkse avond zal behalve in Eindhoven ook in Bennys vaste homebase Rotterdam plaatsvinden maar hierover allemaal later meer.First thing first!

Welke Guest is nou het meest geschikt om Benny & Guests op passende manier af te sluiten dan Benny Rodrigues zelf? En dat doet hij niet met zomaar een set, Benny zal speciaal voor deze gelegenheid zijn plaatjes eens dubbel zo goed uitzoeken om de bezoeker maar liefst 6! Uur (solo) te boeien met zijn (deep) house & techno geluidjes.

In zijn toch al vrij lange dj-bestaan is het nog niet vaak voorgekomen dat Benny 6 uur lang achter de draaitafels stond, naar eigen zeggen omdat de meeste clubs zich er niet voor lenen om zo lang een avontuurlijke maar toch boeiende set te kunnen neerzetten.

Behalve het afscheid van Benny & Guests dus nog een reden om deze nu al gedenkwaardige avond in stijl af te sluiten.

Terwijl Benny zijn solo set in de grote zaal doet zal het cafe van De Rechter het domein zijn van onze enige echte funk-koning: Dr. Funkenstein. Samen met Dj Loni is hij ruim 2 jaar de resident geweest in het cafe en zal hij laten horen waarom hij die taak nog steeds met veel glans vervult.Verwacht Funk, Disco en gezelligheid, veel gezelligheid!

Volgens ons is al het bovenstaand genoeg reden voor een feestje dus komt dat zien op vrijdag 16 juni vanaf 22-00 tot 04.00, voor het geld hoef je het niet te laten, entree is namelijk maar 5,- euro. Tot dan?

Benny & Guests The Final (solo) Edition
Line up: Benny Rodrigues (6 hour solo set!), Dr Funkenstein

Datum: Vrijdag 16-6-2006
Tijd: 22.00/04.00
Locatie: De Rechter, Eindhoven
Prijs: 5,- (voor 00.00) 8,- (na 00.00)

Info: www.derechter.com

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws