Terrasje pakken in Amsterdam

Partyscene Redactie | 2 juni 2006
headlines

We hebben iet altijd zin om met lekker weer op een bomvol strand te gaan liggen en een gevecht aan te moeten gaan met de (in overdaad aanwezige) toeristen om een goed plekje te bemachtigen.

Je kunt ook prima van de zon genieten zonder op het strand te liggen. Zo heeft onze hoofdstad een heleboel hele bijzondere terrasjes waar je optiemaal van de zon kunt genieten. Hier vindt je de top 3 terrassen die summerscene voor je heeft uitgekozen.

VertigoNr. 3

Vertigo

Het gezellige café in het Vondelpark van Amsterdam waar je lekkere broodjes kunt eten van het groen kunt genieten. Als het druk is, is het misschien even wachten op je broodje, maar ondertussen kun je genieten van de natuur van het Vondelpark. Neem wel je Gucci, D&G of Dior bril mee, want bij Vertigo is het gluren en begluurd worden.

Nr. 2Werck

Werck

Dit trendy café is gelegen aan de Prinsengracht in Amsterdam. Voornamelijk juppen, BNNer en snelle jongens genieten hier van de luxe en weldaad op het terras. Het meest opvallende van Werck is het trendy terras waar je op grote luxe ligbedden kunt genieten van de warme zon terwijl je neerkijkt op de toeristen die hun weg proberen te vinden tussen de grachten.

Bovendien kun je hier op zaterdag de hele dag spenderen, vanaf 14.00 kun je genieten van zon, drank en lekkere broodjes en in de avond kun je genieten clubhouse muziek en dansen tot 3 uur ’s nachts.

Nr. 1

11

Club 11Dit is een van de meest bijzondere terrassen van Amsterdam. Vlak achter Centraal Station gelegen met een uitzicht over NEMO en de rest van Amsterdam. Op dit terras zal je geen last hebben van de schaduw, omdat je zo hoog zit. Je kunt hier loungen op de kussens, bankjes en stoelen, maar bovenal in één van de twee bubbelbaden. Ja, ja, hier kun je bubbelen op grote hoogte. Bovendien hoef je geen badkleding mee te nemen, want je kunt hier zelfs 11-badkleding huren. Alles er op en er aan dus. Heb je zin in een goede borrel, dan kun je hier beter niet naar toe gaan. Omdat het terras zo hoog gelegen is, wordt er uit veiligheidsoverwegingen geen sterke drank geschonken. Aan verse fruitshakes ontbreekt het er echt niet.

Genieten van de zon op dit TOP terras in Amsterdam.

Nu nog het mooie weer en we zijn klaar om te gaan genieten van de terrasjes die Amsterdam te bieden heeft. Klik HIER voor meer trendy en gezellige terrassen in Amsterdam, maar ook andere steden.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws