Feestje?

Partyscene Redactie | 1 juni 2006
headlines

Een lang weekend betekend natuurlijk extra veel feesten! En dit weekend gaat dat zeker op, want er zijn dit weekend een paar hele leuke feesten.

Blijburg aan Zee

Vrijdag 2 juni

Karmakonga – Blijburg aan Zee

Een gratis toegankelijk feest op dit gezellige stadsstrand. Met funky Reggae muziek gespeeld door de winnaars van de Winston Popprijs van 2006. Het feest begint om 20.00 en iedereen is welkom.

Bloomingdale

Vrijdag 2 juni

WOT – Bloomingdale

Gratis feest bij Bloomingdale, in Bloemendaal! Nu maar hopen dat het weer een beetje meewerkt anders wordt het een rustig avondje.

Zaterdag 3 juni

El Bongo’s Springfield – Blijburg aan Zee

Bij Blijburg zijn de feesten volop bezig, was er vrijdag nog Karmakonga is er vandaag alweer een ander feest. Prijs voor dit feestje bedraagd € 5,- en het begint om 21.00. Heb je nog niets te doen, dan is dit zeker een goed optie!

Zaterdag 3 juni

Ouderwets gezellig housen op het strand – Mecca

De naam zegt het al hè, Ouderwets gezellig housen op het strand. Met lekkere house muziek van door de jaren heen! Vanaf 20.00 kun je dus lekker housen on the beach bij Mecca.

BLM9Zondag 4 juni

Sneakers @ BLM9 – BLM 9

Iedere zondag in juni is er Sneakers op het strand. De kosten zijn € 5,- en de feesten beginnen lekker vroeg. Van 16.00 tot 01.00 kun je lekker feesten en dan weer redelijk vroeg je bed in…OF gewoon door naar een ander feest!

Zoals je ziet weer meer dan genoeg te doen. Wil je weten wat voor feesten er nog meer zijn het komende weekend? Kijk dan in onze agenda of klik HIER.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws