Armada Ibiza Kick-off Party

Partyscene Redactie | 29 mei 2006
headlines

Armada NightDe Melkweg zal deze avond uit 2 verschillende areas bestaan;

Armada Area;

In deze area zullen Armin van Buuren, Matthew Dekay en Perry O’Neil je alvast een avond in Ibiza doen wanen. Naast Paul Oakenfold en Nick Warren zullen ook Perry O’Neil en Matthew Dekay op Ibiza van de partij zijn! Met de nr. 3 DJ van de wereld; Armin van Buuren en deze twee “Rising Stars” van Armada belooft dit dus een absolute top avond te worden!!

Famous Area;

Wie zich deze avond meer “at the beach” dan “in the club” ziet staan is in de Famous area op de goede plek. Hier zullen Victor Coral, DJ Franklin en ElSandro & Maykel (Back 2 Back) hun Groovy Progressive House sound ten toon komen spreiden. Om een extra Armada vibe aan de avond te geven zullen ElSandro en Maykel B2B draaien en garant staan voor spektakel in de Famous Area!!

Events Powered by SEAT

Het sportieve automerk SEAT zal de komende jaren aanwezig zijn bij een groot aantal events. Dit jaar zal SEAT o.a. presenting partner zijn van een aantal Armada evenementen i.c.m. top DJ Armin van Buuren. Na de Armada Night in de Heineken Music Hall (28-04) en de Queensday Party in Leiden (29-04) is het 4 juni a.s. tijd voor de Ibiza Kick-off Party in de Melkweg.

Via de website van SEAT maak je kans op gratis kaarten voor dit event! Op een  speciale events site vind je info over alle Events Powered by SEAT. Ga dus snel naar: www.seat.nl

  • Time: 23:00-05:00
  • Location: Melkweg – Lijnbaansgracht 234a – Amsterdam
  • Tickets: Presale € 24,75 (ex fee) – Door tickets € 27,50
  • Tickets available at more than 1100 Ticketbox points and at Free Record Shop
  • Order online at www.ticketbox.nl  or by phone 0900-9393 (€ 0,45 / minute)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws