Internet muziekstation

Partyscene Redactie | 30 mei 2006
headlines

popticalHet programma heet Poptical Music en het is de eerste wereldwijde gratis tv show gericht op de dancecultuur. Poptical laat je zien wat er allemaal in de clubs gebeurt en wat er backstage allemaal aan de hand is. Verder houden ze je op de hoogte van de releases op het gebied van elektronische muziek. Ook vergelijk ze objectief, maar soms wel komisch, de hard- en software voor dj’s, vj’s en producers en zetten ze nieuwe talenten door middel van een talentscout uit de scene in het spotlicht.

Verder zendt Poptical Music interviews uit met bekende dj’s, wordt je op de hoogte gehouden van alle feesten en festivals, waar ze ook nog eens verslag van doen en brengen ze reportages en specials over de dancecultuur en de muziek. In de eerste aflevering wordt een bezoek gebracht aan Outland in Rotterdam, ‘the most high tech club of Holland’. Daarnaast laten ze je zien waar je kunt ´crashen´ na het uitgaan. De blinde dj Stephan de Wit gaat hoofdtelefoons testen en creatieve kijkers kunnen meedoen met een producer en vj competitie.

De tv show wordt uitgezonden op www.poptical.nl en de uitzendingen zijn on demand op te vragen. Je kunt dus kijken wanneer het je uit komt. Iedere maand komt er een nieuwe aflevering.

Kijk voor meer informatie op www.poptical.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws