Free Your Mind

Partyscene Redactie | 29 mei 2006
headlines

Zaterdag 3 juni zal het Free Your Mind Festival in Arnhem gaan plaats vinden. Een enorm muziek spektakel met DJ’s en artiesten uit zowel binnen als buitenland.

Het Free Your Mind Festival wordt gehouden in de Stadblokken in Arnhem. De Stadblokken in Arnhem is een historisch erfgoed. Het terrein was tijdens de Tweede Wereld Oorlog van groot beland voor de geallieerde om het noorden van Nederland te bevrijden. Hier werden vele gevechten gehouden om de Rijn brug omdat deze essentieel was voor de geallieerden om in het noorden te komen.

Het terrein is opgedeeld in vijf delen, waar allemaal verschillende Dj’s en artiesten zullen optreden. De muziek op het Free Your Mind Festival is enorm gevarieerd, van House tot Rock, van Electro tot Hip Hop en ga zo maar door. Voor ieder wat wils.

Free Your MindDe naam Free Your Mind, past volgens de organisatoren perfect bij de historische plek waar dit festival wordt gehouden. Het festival is altijd een enorm succes geweest, met vele bekende namen. Zeker dit jaar schijnt het heel spectaculair te worden, met partners zoals Republic of MTV, Don Diablo’s Sellou Session en Mono. Ook de “line up” liegt er niet om, Nederlandse artiesten waaronder Michel de Hey, Roog, Marco V, Laidback Luke, Eric E en vele andere. Natuurlijk zullen er ook vele buitenlandse artiesten aanwezig zijn, zoals Oscar Mulero (Spanje), Derrick May (USA), Andre Galuzzi (Duitsland) en meer.

Een spectaculair event, twaalf uur lang alleen maar goede muziek en natuurlijk hopen dat het weer ook een beetje zal meewerken.

Voor meer info over de line-up en het festival terrein check www.freeyourmindfestival.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws