ElectroNation elke 2e maand onder de Dom (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nadat ElectroNation de afgelopen jaren al een aantal succesvolle nachten in de poptempel heeft gehost, gaat de Amsterdamse organisatie Utrechters nu elke 2 maanden hun hedendaagse sound laten horen, waarbij Electronation streeft naar een toegankelijke, positieve vibe, midden op de dansvloer.

Voor de eerste editie is Savas Pascadilis de headliner. Deze Duitse dj/producer timmert al jaren aan de weg met zijn Lasergun label en is daarnaast verbonden aan het geprezen Gigolo label van dj Hell.
De Utrechtse dj Drifter slaat met zijn Drifter TV (samen met vj Drifter) een nieuwe multimediale weg in, met hun audiovisuele dance-act, waarbij bijzondere vj-beelden de muziek ondersteunen. Of misschien is het wel andersom. In ieder geval zijn de bijzondere beelden en geluiden een welkome aanvulling. De bijzondere televisie is inmiddels uitgebracht op dvd. Naast hun releasetour doet Drifter TV natuurlijk ook de Tivoli aan.
ElectroNation residents Jarno Cabeza en Dennis de Vries, kortweg de Groove.Addicts, zijn verantwoordelijk voor de succesvolle Klats! avonden in de Gigant in Apeldoorn. Met hun muzikale bagage zetten ze menig dansvloer op z'n kop.
De van oorsprong Utrechtse GenErik krijgt als ElectroNation resident steeds meer waardering voor zijn brede sound. In zijn zoektocht door het heuvelachtige elektronica landschap is geen berg te klein. Hij switcht moeiteloos over van minimal naar acid en via elektro naar techno. De dynamische beelden van vj Do_Ray maken de avond helemaal af!

Vergeet niet elke zaterdag in te schakelen op ElectroNation Radio op Kink Fm

Datum: Zaterdag 17 Juni
Lokatie: Tivoli, Oudegracht 245, Utrecht
Line-up: Savas Pascalidis, GenErik, Groove.Addicts, Drifter TV (live), VJ Do_Ray
Tijd: Doors open: 23.00
Toegang: 9 euro
Vvk: Tivoli, Plato (Steenweg 13, Utrecht), ticketservice.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws