_IAMX_2006

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tijdens de thema avond Underground Frequencies zorgt de band samen met Gtterdmmerung (NL), 3 Cold Men (BR) en DJ's Marcel (NL) en Alex (BR) voor waanzinnig avondvullend programma!

IAMX (UK)_IAMX ( project van Chris Corner, grondlegger van de Sneakerpimps )is op weg om groot te worden, heel groot. Wees dus zo slim om naar dit concert te komen voordat ze alleen nog in megazalen spelen! De melancholische teksten in combinatie met electro, 80's underground en wave klanken zorgen voor fantastische songs die hun weerga niet kennen. Voor iedereen met het muzikale gevoel op de juiste plek kan dit weleens het concert van het jaar worden. Het tweede album van IAMX, 'The Alternative' is eind april uitgekomen. Op het album staan dansbare nummers zoals: After every party I die, Spit it out en The negative sex, maar ook langzamere juweeltjes waarvan Lulled by numbers er n is.

Wil je vooraf al wat zien en luisteren? Ga dan naar: www.myspace.com/iamx voor tracks en video's.

Kijk ook op de vreemde labyrint-achtige site van IAMX: www.iamx.co.uk

Gtterdmmerung (NL)_Deze band heeft de undergroundwereld veroverd! Hun muziek wordt over de gehele wereld in de betere clubs gedraaid. De lievelingen van vele electro- en wavefans zijn terug in p60 en staan later dit jaar op het Wave Gothik Treffen in Leipzig. De sterke combinatie van freaky muziek met de verschijning van de extroverte zanger maken hun optredens een belevenis.Turn op, Tune in, Burn out!

Meer info: www.gotterdammerung.nl

3 Cold Men (BR)_Oude tijden herleven met 3 Cold men. Sterke invloeden uit de hoogtijdagen van de new-wave zijn verweven in hun nummers. 3CM komen uit Brazili en zijn daar al erg succesvol. Europa wordt dit voorjaar veroverd met optredens in veel Europe clubs en op festivals. Live worden zij ondersteund door drummer Rui (ex Clan of Xymox). Uit je dak op nieuwe oude geluiden? Kom dan naar hun optreden!

Meer info: www.3coldmen.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws