Bruin uit een potje

Partyscene Redactie | 4 mei 2006
headlines

Het zonnetje begint eindelijk te schijnen en dat betekend natuurlijk dat we weer massaal op terrasjes, het strand en het balkon gaan zitten!Helaas weet je in Nederland nooit zeker hoe lang dit mooie weer zal blijven en voor het zelfde geld is het volgende week, weer aan het stort regenen.

Niet getreurd, want het bruine kleurtje is nu ook verkrijgbaar in een potje! En nog beter, in tegenstelling tot de echte zon, is bruin uit een potje ook nog eens goed voor je huid. Maar natuurlijk wordt het ons weer eens niet makkelijk gemaakt, want de verzorgende bruiningscreme’s reizen uit de grond. Hier de drie voornaamste op een rijtje. Zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Nivea Summer Beauty

Nivea

De Nivea Summer Beauty is verrijkt met jojoba-olie en deze hydrateert de huid, de hele dag door intensief. Omdat er een kleine dosis zelfbruiner in zit, krijg je in vijf dagen geleidelijk een licht gebruinde teint, die er heel natuurlijk uitziet.

Nivea heeft een Summer Beauty voor het lichaam, maar bovendien ook eentje voor het gezicht, een totaal pakket!

Je hele lichaam gebruind.

Dove Sunshine Bodylotion

De Sunshine Bodylotion van Dove bevat net als die van Nivea een vleugje zelfbruiner, waardoor je een geleidelijk bruine kleur creëert, alsof je licht gebruind bent door de zon.

Wat leuk is aan de Dove Sunshine Bodylotion, is dat hij er in twee varianten is. Één voor de lichte tot normale huid en één voor de normale tot donkere huid. Zo kan je naar gelang je eigen huidskleur of hoe bruin je wilt zijn een goede keuze maken.

Ben je vrij licht en kies je toch voor de donkere Sunshine lotion, kijk dan wel uit met strepen.

Dove

Oil of OLAZ Complete Every Day Sunshine

OLAZ

Dit is van de drie het meest recente product. Een crème die het gezicht een subtiele zomerse gloed geeft. De kleur wordt geleidelijk dieper en kan twee tot drie tinten donkerder worden dan de natuurlijke teint van de huid.

Behalve dat deze crème je een kleurtje geeft, heeft hij ook nog een UV beschermingsfactor van 15. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, zo kun je beschermd in de zon zitten en dubbelop bruin worden!

Wat wil je nog meer?!

Drie crèmes, die allemaal eigenlijk het zelfde doen, maar dan net iets anders. De keuze is aan jullie welke het fijnste is.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws