Traffic is jarig

Partyscene Redactie | 3 mei 2006
headlines

Traffic 5 jaar jongVeel gevestigde en nieuwe namen in de technoscene zijn de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Zo deed Alexander Kowalski ooit hier zijn eerste legendarische live optreden, gaf Diego van Kanzleramt de slechtste Traffic set in 5 jaar weg en legde Oscar Mulero zijn eerste industriële klappers op de decks. Ook Heiko Laux, Jeff Mills en Richie Hawtin waren al eerder van de partij.

Speciaal voor deze lustrumviering heeft de organisatie een publieks favoriet uitgenodigd, Oscar Mulero. De Spaanse technokoning behoeft eigenlijk geen introductie meer. In het verleden heeft hij bewezen alles van de Melkweg tot de Gashouder op zijn kop te kunnen zetten en ook deze avond zal hij dat met een set van drie uur niet laten. Als nieuwe artiest heeft de organisatie de jonge Spanjaard Reeko uitgenodigd. Hij is pas 22 jaar maar nu al een gevierd live artiest, zowel in eigen land als in de rest van de wereld. Zijn producties zijn geïnspireerd op de industriële sound van Birmingham en Reeko geeft daar zijn eigen gestoorde twist aan. Zijn grootste hit heet dan ook Psychiatric Hospital.

Uiteraard ontbreken residents Bart Skils en Aron Friedman niet. Zij zullen de avond openen.Bart bracht onlangs samen met Anton Pieete nog een release uit op het Amsterdamse 100% Pure en Aron debuteert binnenkort met live-formatie Le Clic op het Nijmeegse label Wolfskuil.

Meer info over deze avond vind je op www.traffic.cd

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws