Wie wordt Miss Reef 2006?

Partyscene Redactie | 17 juli 2006
headlines

Zoals ieder jaar organiseert Surflabel Reef ook dit jaar weer de Miss Reef verkiezing.Op zondag 23 juli is het weer tijd voor Planet Reef op de partycruise de Ocean Diva in Amsterdam.

Miss Reef

Planet Reef is een serie evenementen en activiteiten die bestaan uit een samensmelting van kunst, muziek, boardsport en met als hoogtepunt uiteraard de finale van de Nederlandse Miss Reef verkiezing.

De Miss Reef Contest is een wereldwijde zoektocht naar DE mooiste meisjes voor de beroemde Reef advertenties.

De Nederlandse Miss Reef wint uiteindelijk een fotoshoot met een bekende fotograaf én een reis naar een tropisch eiland! Aloha…

Bovendien maak je als winnares kans om mee te doen aan de Miss Reef World verkiezing en hiermee de Miss Reef World te worden van 2006. Dit betekend een jaar lang het gezicht van Reef zijn in advertenties en de Miss Reef kalender.

De inschrijving is sinds 1 juli gesloten, het zal zeker weer een spannende wedstrijd worden. Ook dit jaar zal de finale plaats vinden op de partycruise de Ocean Diva. Er zal worden gecruised door de Amsterdamse wateren met kunst, verschillende soorten muziek (dance, rock, reggae, funk), board sports, food en de finale van de Nederlandse Miss Reef verkiezing.

Kijk voor meer info op www.planetreef.nl en misschien ben jij straks wel Miss Reef 2006!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws