Nieuwe Babe inzicht!

Partyscene Redactie | 27 april 2006
headlines

Maak plaats voor onze nieuwste Zuid-Amerikaanse lieveling, Shakira en J-Lo step a side! Ivete Sangalo is de nieuwste sensatie uit Zuid-Amerika, Brazilië deze keer.

Geboren in Juazeiro in Brazilie, afkomstig uit een familie vol musici, was Ivete al vanaf jongs af aan dol op muziek.

Ivete Sangalo

Op haar 17de vertrok ze uit Juazeiro naar Salvador om daar te werken als model, maar al snel won de liefde voor het muziek maken het en begon ze op te treden in kleine locale barretjes. Ze werd ontdekt door producent, Jonga Cunha, en werd samen met de groep “Bloco Eva” gevormd tot “Banda Eva”. In 1993 bracht deze groep hun eerste album uit, ze boekten velen successen in Brazilië en ook in de rest van Zuid-Amerika. Toch besloot Ivete in 1999 solo te gaan en daar zijn we heel blij om, want haar nummers klinken GOED!

Als solo artiest is ze misschien wel nog populairder dan in de band, de gehele Portugees sprekende wereld is in de ban van Ivete. Het zal haar vast ook gaan lukken de Nederlandse harten te ontdooien. Binnenkort treed Ivete namelijk op in Nederland.

Op 28 juni treed komt deze diva voor het eerst naar Nederland. Wegens enorm succes is het concert verplaatst van Paradiso naar de Heineken Music Hall! Het beloofd dus een spectaculair feest te worden, als we de Brazilianen mogen geloven.

Kaarten zijn te krijgen via www.ticketbox.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws