Keer jezelf binnenste buiten

Partyscene Redactie | 24 april 2006
headlines

Pilates en Yoga zijn twee vormen van sport waarmee je ontspant, je aan je conditie en figuur werkt. Een perfecte manier om tijdens de zomermaanden extra fit en strak te blijven.

Vanaf 22 april kun je ieder weekend bij strandpaviljoen Buiten, aan het zwarte pad in Scheveningen, terecht voor het Binnenstebuitenwerk.

Wat is het BinnesteBuitenwerk?BinnesteBuitenwerk is een combinatie van Peak Pilates en Bharata Yoga. De lessen worden gegeven door, Kaarina van Mansvelt (Pilates) en Kina Broekmans (Yoga). Zij zullen samen het beste halen uit beide. In een dynamische training leer je te bewegen van binnenuit. Grijp de kans om te ervaren wat het effect van BinnensteBuitenWerk voor jou is.

yoga en pilates

Wat is Pilates? Pilates is een uniek systeem van rek- en strekoefeningen. Joseph Pilates heeft deze methode aan het begin van de 20e eeuw ontwikkeld. De oefeningen zijn om een sterk en soepel lichaam, een heldere geest en een evenwichtig leven te creëren. De serie matoefeningen zijn gericht op het versterken van het lichaam vanuit het krachtcentrum, het Powerhouse. De oefeningen leren je bewuster te bewegen en zo je lichaamshouding te verbeteren.

Wat is Bharata Yoga? Bij deze vorm van Yoga, ga je op zoek naar je beperkingen in gewrichten, wervels en spieren. Vervolgens leer je deze beperkingen op te lossen, door langzaam maar precies te bewegen vanuit je ademhaling.  Spanningen en stijfheid zullen worden opgelost. Hierdoor zal zowel je mentale als fysieke bewustzijn toenemen. Bovendien, een bijkomend positief effect is, dat deze methode rug-, schouder- en nekklachten kan verhelpen.

De strandtraining zal de hele zomer, iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 plaatsvinden. De training is voor iedereen die interesse heeft en zijn weekend goed wil beginnen. Lekker op de mat onder de blauwe lucht.

Al zin? Je kunt een losse les nemen voor maar €15,- en als je echt niet meer zonder kunt kun je een 10 ritten kaart aanschaffen voor €100,-.

Voor meer info kun je contact opnemen met Pilates Studio Kharma.

Telefoon: 06-42168518

E-mail: info@kharma.nl

Website: www.kharma.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws