Static Queensday special in de 11

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Overdag de straat op langs alle feestjes om het begin van de zomer flink in te luiden en gezellig hangen in de stad zodat je s avonds zo de 11 in kan rollen. Goed nieuws vanuit onze kant is dan ook dat we ditmaal al om 21.00 open kunnen zodat je vanuit de stad rechtstreeks naar de 11 kan om deze feestdag nog even voort te zetten. Doorfeesten is dan ook ons motto voor deze koninginnedag.

En losgaan zal het. Uit het Duitsland hebben we voor deze avond het Krause Duo nr 2 aka Metaboman & Carlson Basu uitgenodigd. Samen met de Wighnomy Bothers zijn zij verantwoordelijk voor de typische Musik Krause sound. Funkende rollende beats met een eigenwijs experimenteel karakter. Wie het Krause Duo of de W. Bros wel eens heeft zien optreden zal de sfeer herkennen; veel gekkigheid op de dansvloer met het daarbij behorende entertainment.


Krause Duo nr 2 aka Metaboman & Carlson Basu...

Daarnaast zal de Hollandse held 2000 and One voor het eerst op het podium staan in de 11. Dylan Hermelijn aka 2000 and One is een van de absolute grondleggers van de Nederlandse techno. Zo richtte de jonge Dylan al in 1993(!) het label 100% Pure op en tekende hij de eerste releases van (de toen nog) onbekende artiesten Steve Rachmad en Orlando Voorn. Op dit moment is Dylan een van de drijvende krachten achter de wederopstanding van de Nederlandse techno en heeft hij een platvorm gecreerd met het beste Nederlandse talent tussen de gevestigde namen. Zijn live show is een hoogstaande muzikale show met het beste wat Nederlandse techno op dit moment te bieden heeft. Puur en op de dansvloer gericht. Zijn talent is ook het buitenland niet ontgaan, zo is hij een graag geziene gast in Berlijn en tekende Sven Vath een track voor zijn nieuwe Cocoon compilatie. Ook licenceerde artiesten als Richie Hawtin en Luciano onlangs nog verschillende tracks van Dylan voor hun nieuwe mix-compilaties. Een niet te missen live optreden dus.

Zoals altijd zal Bart Skils de avond hosten met zijn eigentijdse kijk op techno. Samen met het Krause Duo en 2000 and One live zullen zij koninginnedag 2006 tot een mooi vlammend einde brengen.

Kaarten voor Static Queensday zijn verkrijgbaar bij de onderstaande voorverkoopadressen. Meer info over het feest is te vinden op www.staticnights.com of www.ilove11.nl

Static, Saturday 29 April

Live on stage:
2000 and One (100% Pure, Intacto, Amsterdam)

DJ's
Krause Duo (Musik Krause, Jena)
Bart Skils (Voltt, Static, Amsterdam)

VJ:
Out of Order

Static is hosted by Bart Skils
Starts 21.00! Presale 12,=/12,= at the door.
11, Oosterdokskade 3-5, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws